Βανδάλισαν το έργο του Bansky – Μια ημέρα κράτησε ο Άγιος Βαλεντίνος! (φώτο)

Βανδάλισαν το έργο του Bansky – Μια ημέρα κράτησε ο Άγιος Βαλεντίνος! (φώτο)

Ο Banksy έκανε το δώρο του στους ερωτευμένους, δίνοντας άλλη μια εντυπωσιακή εικονογραφία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όμως, αυτή δεν φαίνεται πως άντεξε και πολύ… μια ημέρα μετά τα αποκαλυπτήρια βανδαλίστηκε.

To έργο του Banksy για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μπρίστολ, βανδαλίστηκε μόλις μία ημέρα μετά την αποκάλυψη του καλλιτέχνη ότι είναι δικό του. «Είναι πραγματικά ντροπή και άσχημο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει» δήλωσε κάτοικος του Μπρίστολ στον Guardian. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία άγνωστοι έγραψαν με σπρέι «BBC WANKERS» και ζωγράφισαν μία καρδιά.

Ο Banksy, δημιούργησε μια καινούργια τοιχογραφία στη γενέτειρά του, η οποία χαιρετίστηκε ως «Valentine’s Day Banksy» πριν ακόμα ο ίδιος βεβαιώσει τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, την Πέμπτη το βράδυ.

Ήδη, οι θαυμαστές του συρρέουν για να τραβήξουν selfies μπροστά στο έργο, στο οποίο απεικονίζεται ένα μικρό κοριτσάκι που έχει στρέψει μια σφεντόνα προς τον ουρανό, ενώ μια έκρηξη ζωηρόχρωμων κόκκινων λουλουδιών σχηματίζεται πιο ψηλά.

«Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Μπρίστολ, και είναι τόσο συναρπαστικό» είπε, στην εφημερίδα Guardian, η Κέλι Γούντραφ, εκ των ιδιοκτητών του κτηρίου σε τυφλή όψη του οποίου εμφανίστηκε η τοιχογραφία του Banksy. «Συνέχιζα σχεδόν να στριγκλίζω, και δεν σταμάτησα να χαμογελάω όλη μέρα» πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κτίσματος κάλυψαν το έργο με Plexiglass για να το προστατεύσουν ακόμη και πριν ο Banksy δηλώσει επισήμως ότι είναι δημιούργημά του. Το έργο «ενδέχεται να προσελκύσει πολλούς τουρίστες και να γεννήσει ενδιαφέρον, πράγμα το οποίο θα είναι καλοδεχούμενο από τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις» δήλωσε στο BBC, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Μπρίστολ, Άφζαλ Σαχ.

Δείτε το έργο του Bansky:

https://www.instagram.com/p/B8hsVKOHd5P

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.