ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν. Κορέα: Φεστιβάλ ντομάτας, ατραξιόν για τους τουρίστες (εικόνες)

Ν. Κορέα: Φεστιβάλ ντομάτας, ατραξιόν για τους τουρίστες (εικόνες)

Επισκέπτες και ντόπιοι γίνονται… σάλτσα και διασκεδάζουν, «κολυμπώντας» στους δρόμους της πόλης Hwacheon

Έναν… γευστικό, όσο και διασκεδαστικό τρόπο να προσελκύσουν τουρίστες και να διαφημίσουν τον τόπο τους σε όλον τον κόσμο, σκέφτηκαν οι τοπικοί σύνδεσμοι στην πόλη Hwacheon, στη Νότια Κορέα, ενισχύοντας και αναδεικνύοντας το φεστιβάλ… ντομάτας που διοργανώνεται από τη δεκαετία του ’70!

Οι Νοτιοοκορεάτες γεμίζουν με ντομάτες τους δρόμους της πόλης και άπαντες «κολυμπούν» σαν μικρά παιδιά στον πολτό που σχηματίζεται! Τουρίστες και ντόπιοι γίνονται… σάλτσα, δημιουργώντας μία – αν μη τι άλλο – πολύ ιδιαίτερη κατάσταση.

Φέτος διοργανώνεται για 13η φορά το συγκεκριμένο φεστιβάλ, το οποίο έχει ονομαστεί South Korean Hwacheon Tomato Festival.

Κάτι ανάλογο έχει να παρουσιάσει και η Ισπανία, στην πόλη Μπουνόλ, στη Βαλένθια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.