ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Music Band Festival στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Music Band Festival στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  3ου MUSIC  BAND FESTIVAL

Mετά την επιτυχία των 2 πρώτων διοργανώσεων του Music Band Festival στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την απήχηση που είχε στο κοινό η εμφάνιση των συγκροτημάτων στην υπαίθρια σκηνή, η HELEXPO αποφάσισε την συνέχιση του Music Band Festival για την 80η ΔΕΘ, 5 – 13 Σεπτεμβρίου 2015, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προοπτικές για τους συμμετέχοντες.

Το  Music Band  Festival φέτος, θα διαρκέσει  7 ημέρες,  Κυριακή 6/9 -Σάββατο 12/9 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13/9  με την απονομή των βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού.  

Στο  Music Band  Festival θα εμφανίζονται, καθημερινά, μεταξύ 6:30 – 9:00 το απόγευμα, συγκροτήματα που θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μια εξειδικευμένη τριμελή επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από παράγοντες της μουσικής, αλλά και στους επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι:

    Πρώτο βραβείο: Παραγωγή κοπής μουσικού CD (500  τεμάχια) του συγκροτήματος από την ROCK OF ANGELS RECORDS (απαραίτητη προϋπόθεση η παράδοση από το συγκρότημα της master εγγραφής και του artwork του δημιουργικού) και προβολή με συνεντεύξεις του συγκροτήματος στο 105,5 fm Rock και του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm.

    Δεύτερο Βραβείο: Συμμετοχή του συγκροτήματος στο 4° Rock On Festival Thessaloniki (μία υπερπαραγωγή θεσμός τις Β. Ελλάδος) που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου 2016 στο Principal Club Theater, και προβολή με συνεντεύξεις του συγκροτήματος στο 105,5 FM Rock και του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm .

    Τρίτο Βραβείο: Έπαινος συμμετοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συγκροτήματα που επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής με τα ζητούμενα στοιχεία και να τη στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax 2310 291674.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.