ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου

Όλα τα πολιτιστικά events για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου…

• Η Ελλη Πασπαλά και η ορχήστρα νέων The Underground Youth Orchestra ερμηνεύουν μελωδίες από τη Μεσόγειο και την Αμερική στις 9 μ.μ. στην Παραλία της Αύρας, στην Αίγινα.

• Γκαλά όπερας από την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Χώρας Ανδρου.

• Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και ο Δήμος Επιδαύρου εγκαινιάζουν το πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» στην Επίδαυρο στις 6 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Θα ακολουθήσει περίπατος, στα βήματα των αρχαίων θεατών ώς το θέατρο.

• Το Leonardi Ensemble ερμηνεύει έργα Μπραμς και Σούμαν στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Bratsera, στην Υδρα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού.

• Συνεχίζεται η περιοδική έκθεση «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων» στο Μουσείο Ακρόπολης.

• H Brillante Classic Orchestra, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου, ερμηνεύει έργα Ελλήνων συνθετών με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, στις 9.30 μ.μ. στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας.

• Με τις εμφανίσεις των Acid Baby Jesus, A Victim of Society κ.ά. συνεχίζεται το Saristra Festival στο ερειπωμένο χωριό των Παλιών Βλαχάτων στην Κεφαλονιά.

• Η Νατάσα Μποφίλιου, ο Μπάμπης Στόκας και οι Imam Baildi είναι μεταξύ των φετινών εμφανιζόμενων στο 39o River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς.

• Η παράσταση «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» σε στίχους Νίκου Καββαδία και μουσική Θάνου Μικρούτσικου παρουσιάζεται στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία.

• Τελευταίο Σαββατοκύριακο της έκθεσης της Βούλας Πριοβόλου «Ρέουσες Μορφές» στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Υδρας.

• Παρατείνεται ώς τις 9 Σεπτεμβρίου η ομαδική εικαστική έκθεση «Διονυσιακά» στον χώρο του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Αφήγηση ραψωδιών της Οδύσσειας με την Αγλαΐα Παππά και τον Απόστολο Καλτσά στο μπάσο αύριο, Κυριακή, στις 9 μ.μ. στον Πολυχώρο ARTIKI, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.