ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκθεση και δοκιμή των κρασιών Διστόμου στην Λιβαδειά, την Κυριακή

Έκθεση και δοκιμή των κρασιών Διστόμου στην Λιβαδειά, την Κυριακή

Απέναντι ακριβώς από το XENIA cafe και δίπλα στο Κάστρο, στην Κρύα Λιβαδειας (Θολωτό), θα παρουσιαστούν την Κυριακή απόγευμα-βράδυ (18.00-24.00), τα ονομαστά κρασιά Διστόμου και άλλα προϊόντα της γης της Μαρτυρικής Κωμόπολης.

Προσφορά για δωρεάν δοκιμή κρύων κρασιών από τους Οινοπαραγωγούς και τα Οινοποιεία του Διστόμου με φέτα Παρνασσού – μια γέφυρα οινογνωσίας που συνδέει τις αναφορές του Παυσανία στα αμπέλια και τα κρασιά της (αρχαίας) Αμβροσσού, με τα ποιοτικά σύγχρονα κρασιά Διστόμου που ταξιδεύουν πλέον πέραν της Ρούμελης, μέχρι την Εσπερία…Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την επιτυχημένη επί 13 χρόνια Γιορτή Κρασιού , επεκτάθηκε το καλοκαίρι με έκθεση στην Λαμία και τώρα στην Λιβαδειά.

Είναι μια ακόμα πρωτοβουλία του ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, που φιλοξενείται από τον Δήμο Λιβαδειας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ”Τροφώνια 2017”, -Η Έκθεση -παρουσίαση θα ξεκινήσει από τις 6 μμ και θα εξελίσσεται ταυτόχρονα με την συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ :Οινοπαραγωγοι και Οινοποιεία Διστόμου, Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Δήμος Λιβαδειας, Αλουμίνιον της Ελλάδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.