Διάλεξη για φιλανθρωπικό σκοπό με ομιλητή τον Στέλιο Ράμφο από το Lifeline Hellas

Διάλεξη για φιλανθρωπικό σκοπό με ομιλητή τον Στέλιο Ράμφο από το Lifeline Hellas

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργανώνει, όπως διαβάσαμε στο sissysworld, διάλεξη για φιλανθρωπικό σκοπό με ομιλητή τον Στέλιο Ράμφο.

Ο Στέλιος Ράμφος αφηγείται και ερμηνεύει τον “Μύθο του Σπηλαίου” από την Πολιτεία του Πλάτωνος. Ένα κείμενο που αφορά στο δράμα της φαντασίωσης και της αλήθειας και αποτελεί σταθμό στην παγκόσμια φιλοσοφία. Έχει συμβολικές αναφορές στις ψευδαισθήσεις, στις φαντασιώσεις, στις αυταπάτες που συχνά χαρακτηρίζουν τη ζωή μας και στο δράμα που εκτυλίσσεται όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 19.00 στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό. Θα ακολουθήσει cocktail.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη των Μονάδων Νεογνών των κρατικών Νοσοκομείων μέσω του Lifeline Hellas.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Πλησίον στάσης μετρό Πανεπιστήμιο

Άφιξη: 18.30

Διάλεξη: 19.00 – 21.00

Δωρεά συμμετοχής 30 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρατήσεις θέσεων: ‪210 9828002‬

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.