ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευωδία «Αμαρυλλίδων» στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό dinner με τίτλο “all for one” στη Λέσχη Αξιωματικών

Ευωδία «Αμαρυλλίδων» στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό dinner με τίτλο “all for one” στη Λέσχη Αξιωματικών

Ευωδίασε με άρωμα «Αμαρυλλίδων», όπως διαβάσαμε στο sissysworld, το νεοκλασικό κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ένα άρωμα υπέροχο, που ερεθίζει όσφρηση αλλά και συναίσθημα, αφού πολύτιμα συστατικά του είναι η αγάπη, η ανιδιοτελής προσφορά και η αλληλεγγύη! Με το σύνθημα «All for One- Αυτά τα Χριστούγεννα Γιορτάζουμε και Προσφέρουμε» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Αμαρυλλίδες», στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του, για να γιορτάσει 10 χρόνια Αμαρυλλίδες, 10 χρόνια προσφοράς, άνοιξε πρόσφατα την αγκαλιά του υποδεχόμενος τους εκλεκτούς του καλεσμένους με μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο στολίδι της οδού Ρηγίλλης στο νεοκλασικό κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Σκοπός της βραδιάς ήταν η οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για τον εξοπλισμό μηχανημάτων.

Η μεγαλοπρέπεια του κτιρίου , τα εκλεκτά εδέσματα, η όμορφη μουσική και η θετική ενέργεια του κόσμου δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με κυρίαρχα στοιχεία αυτά της αγάπης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης! Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε θετικά ακόμα περισσότερο όταν τον λόγο πήρε η Πρόεδρος των « Αμαρυλλίδων», η δραστήρια Νίκη Παξιμαδάκη, η οποία στον συγκινητικό χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: «Όσοι είναι οικονομικά ωφελημένοι έχουν ευθύνη να δώσουν πίσω σε εκείνους που δεν στάθηκαν τυχεροί! » και κατέληξε “Όποιος επιμένει και αγωνίζεται για την αγάπη, δίχως ιδιοτέλεια, με όποιο κόστος, στο τέλος νικά!” Η γνωστή δημοσιογράφος Εμυ Λιβανίου πραγματοποίησε με επιτυχία την παρουσίαση της βραδιάς, όπου προσκάλεσε τον Πανοσιολογιότατο να ευλογήσει τους καλεσμένους.

Η καλλιτέχνις της Λυρικής Σκηνής κυρία Όλγα Βενέτη λάμπρυνε ακόμα περισσότερο τη βραδιά με τη μοναδική της παρουσία και την υπέροχη φωνή της. Η καλλιτέχνης κα. Δέσποινα Τσολάκη με τη δική της παρουσία και φωνή ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο με μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν έφυγαν οι καλεσμένες, κρατώντας στα χέρια τους το όμορφο αναμνηστικό χριστουγεννιάτικο δώρο της βραδιάς, ένα ασημένιο γούρι με το έμβλημα των Αμαρυλλίδων, δημιουργία του κ Σοφοκλή Μακρή απο τη Χρυσεμπορική, που θα τους θυμίζει τις όμορφες αυτές γιορτινές στιγμές αγάπης και αλληλεγγύης!

Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλαν οι εξής χορηγοί: Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ και η ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που διέθεσε τον χώρο και ο αρχηγός του στρατού Αλκιβιάδης Στεφανής, η εταιρία GPN Σύμβουλοι Διοίκησης Φοροτεχνικοί, κος Χατζόπουλου Γιώργος, η ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ, η Meridien Properties Σύμβουλοι ακινήτων, Κο. Γιάννη Φυρίγο, το Athens Dermatology and Surgery Clinic, κα Χαρά Παξιμαδάκη, η Groupama Ασφαλιστική, η εταιρία καλλυντικών COSMEDICAL, η Ψυχολόγος, Αστρολόγος και Συγγραφέας Βάσια Μαυράκη, η KALLIDIS ΕΛΕΝΗ, η COTE DEPRES – CRETAN ESSENCE , Κα Συντζανάκη Ντίνα, η philippe Armine, η ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, το Τ.Α.Σ.Ε.Η. (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών), η εταιρία SATPRAXIS -D.J. ΒΡΕΣΤΑ ΒΑΣΙΑ, κο. Καλογερόπουλο Γιώργο, καθώς και η DJ Βρέστα Βάσια, το γνωστό blog sissysworld και η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, το περιοδικό VOLTA και η κα Φωτεινή Ανδρουλάκη, η ΤELIA και η κα Δήμητρα Ναλμπάνη, το 94FM ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και την Κα. Ολγα Παπακυριάκου, και ο μουσικός ΜΑΚΗ ΣΗΜΙΤΗΣ, η εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ για τη χορηγία του πιάνου και η Μαρία Ροκαδάκη ως υπευθυνη δημοσιων σχεσεων της Λέσχης Αξιωματικών, που συνέβαλε καταλυτικά στην όμορφη βραδιά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ « ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ»:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών “Αμαρυλλίδες” ιδρύθηκε το 2007 στη Κηφισιά από την Ανδρονίκη Παξιμαδάκη Κόλντηρη και απαρτίζεται από 7 μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τις εξής: 1. Ανδρονίκη Παξιμδάκη 2. Χαρά Παξιμαδάκη 3. Λία Κιρατζοπούλου 4. Μαρίνα Καλαϊτζάκη 5. Βούλα Τσεντζερούλια 6. Ελπίδα Κόλντηρη 7. Δέσποινα Παπαδοπούλου Ο σκοπός του συλλόγου με βάση το καταστατικό είναι φιλανθρωπικός, πολιτιστικός και κοινωνικός.

Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η φιλία αποτελούν τον γνώμονα των μελών του σωματείου σε κάθε τους κίνηση. Την περίοδο που ξεκίνησε ο Σύλλογος τις δράσεις του, άρχισε στην Ελλάδα η οικονομική κρίση. Για το λόγο αυτό η εθελοντική Ομάδα των Αμαρυλλίδων συμφώνησε ομόφωνα να δώσει προτεραιότητα στην πλευρά των οικονομικά αδύναμων ομάδων και οικογενειών. Στην πορεία οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν στη στήριξη Νοσοκομείων Παίδων σε εξοπλισμό, σε παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, σε ιδρύματα, σε πρόσφυγες και σε ορφανοτροφεία.

Οι δραστηριότητες των “Αμαρυλλίδων” 10 χρόνια από την ίδρυσή τους είναι οι εξής: 1. Ίδρυμα “Δάμαρις” (κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες) 2. Κιβωτός του Κόσμου (2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2016) 3. Κοινωνική και Εκπαιδευτική ”Δράση” 4. Αναρρωτήριο Πεντέλης 5. Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» 6. Σύλλογος Μεταμοσχευμένων «Σκυτάλη» (2010,2012,2015) 7. Σύλλογος «Φλόγα», Παιδιά με Νεοπλασματική Ασθένεια 8. 5ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού 10. Σύλλογος «Πνοή», Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού 12. Νοσοκομείο «Έλενα» (οξυγονοαναλυτής, Μείκτης οξυγόνου MEDIN) 13. Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (κρεβάτι με ειδικές προδιαγραφές για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αιμορροφιλικών) 14. Στήριξη μονογονεϊκής οικογένειας με βιβλία και δίδακτρα σε φροντιστήριο ξένωνγλωσσών (αγγλικά και γερμανικά τριών παιδιών για δύο τάξεις). 15. Εθνική ομάδα «Ακρωτηριασμένων Ποδοσφαιριστών Ελλάδας» ( 2 Εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη για το Euro 2017) 16. Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» (Ειδικό ψυγείο για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αιμορροφιλικών Ελλάδος 17. Οικογένειες με πρωτογενείς ανάγκες (Τρόφιμα, Φάρμακα, Εξοπλισμός σπιτιού) 18. Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» (Φορητό σπυρόμετρο με ενσωματωμένο εκτυπωτή). 19. Ιδρυμα «Ανθρώπινοι Ανθρωποι» 20. Στήριξη μονογονεϊκής οικογένειας (μητέρα 3 παιδιών με αιμοκάθαρση και χημειοθεραπείες) 21. Διαλέξεις για τα μέλη του Συλλόγου. 22. Αμαρυλλίδες-Πνευματικές μητέρες του Σεραφείμ Nannozi-Lyma (Μονογονεϊκή οικογένεια από την Ουγκάντα) Για οποιαδήποτε συνεισφορά : Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογ/σμού ‪5014-052748-631‬ ΙΒΑΝ GR ‪46 0172 0140 0050‬ 1405 2748 631, mail: [email protected], facebook: Σύλλογος Αμαρυλλίδες, site: amarillides.gr

Περισσότερες φωτογραφίες από την υπέροχη εκδήλωση ΕΔΩ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.