ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενα εορταστικό γεύμα από την «Καλλιπάτειρα» για τη στήριξη των Παραολυμπιονικών μας!

Ενα εορταστικό γεύμα από την «Καλλιπάτειρα» για τη στήριξη των Παραολυμπιονικών μας!

Ζεστάθηκε η χειμωνιάτικη νύχτα από τη θαλπωρή του κόσμου και πήρε ζωή η υπέροχη και κατάμεστη αίθουσα του Εκάλη κλαμπ, από την αγάπη, την συγκίνηση, το συναίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης που ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα, τα θετικά vibes, τον παλμό, την ζωντάνια και το κέφι των παρευρισκομένων, στο επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο, που διοργάνωσε πρόσφατα το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου.

Οπως διαβάσαμε στο sissysworld, τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν ενόψει των Παραολυμπιονικών Αγώνων Τόκυο 2020, για την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών αθλητών, αυτών των σύγχρονων ηρώων και Ολυμπιονικών ζωής, που δοξάζουν την πατρίδα μας και που αποτελούν πρότυπο για όλους μας, αποδεικνύοντας πως όταν η ψυχή είναι δυνατή γίνονται θαύματα!

Η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», κα Κατερίνα Παναγοπούλου, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η αποψινή ανταπόκριση οικονομικής στήριξης της ομάδας των Παραολυμπιονικών αθλητών και αθλητριών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020, είναι συγκινητική.

Είναι μία βραδιά αγάπης, για αυτά τα υπέροχα παιδιά που καταθέτουν τη ψυχή τους, έχουν ξεπεράσει δυσκολίες και προκαταλήψεις και αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Οι Παραολυμπιονίκες μας κάνουν περήφανους, μας γεμίζουν μετάλλια και υψώνουν την Ελληνική σημαία. Πρέπει να δράσουμε αντίστοιχα, ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση στην Πατρίδα μας.

Υιοθετώντας την Παραολυμπιακή ομάδα, στηρίζουμε την Ελλάδα και γινόμαστε συνεργοί στη δόξα της.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε την κυρία Παναγοπούλου για την ευαισθησία της και την απλότητά της και επεσήμανε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοιες ευαισθησίες θα τελεσφορούν οι προσπάθειες που κάνουν οι ομάδες με τέτοιες ιδιαιτερότητες.

Στην τεράστια αίθουσα του Ecali club επικρατούσε το αδιαχώρητο, αφού ήταν ασφυκτικά γεμάτη από διακεκριμένες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό, εφοπλιστικό, επιχειρηματικό, βιομηχανικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και γενικότερα κοινωνικό χώρο και από φίλους και μέλη του ιστορικού Σωματείου.

Η επιτυχημένη εκδήλωση έφτασε στο ζενίθ του κεφιού όταν πήρε το μικρόφωνο η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαία, συνοδευόμενη από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου οι οποίοι, συμμετείχαν, αφιλοκερδώς, για τους σκοπούς του Σωματείου!

Πρώτοι ξεκίνησαν τον χορό οι παραολυμπιονίκες και η συγκίνηση έδωσε τη θέση της σε ένα απίστευτο γλέντι, όταν το φιλανθρωπικό dinner εξελίχθηκε σε πάρτυ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των καλεσμένων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ALPHA TV και χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι MEDI PRINOU και PAVLOS THE FLOWER WORKSHOP.

Δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς ήταν οι ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΖΩΓΡΑΦΟΣ), KESSARIS, HNIOXOS EXECUTIVE TRAVEL, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΣΣΗΣ, LALAOUNIS, PAVILLON CHRISTOFLE, OSCAR DE LA RENTA, LUISA, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, MARGI HOTEL, OZAR (ΟΛΓΑ ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ), ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, BLUE STAR FERRIES, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, KATHY HEYNDELS, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MAYOR, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, Α. ΒΟΥΡΑΚΗΣ, DIAMOND CLUB, ΑΒΑΞ, ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΟΜΙΛΟΣ FOLIE FOLLIE, ZERTEO, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, LOVE THAT BAGS, SANDY JEWELRY, DESIGNISPLAY, GOLDEN LOTUS.

Περισσότερες φωτογραφίες από την υπέροχη και με σημαντικό σκοπό εκδήλωση, μπορείτε να δείτε Εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.