ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χρυσές Σφαίρες: Η Ν. Πόρτμαν προκάλεσε αντιδράσεις στην παρουσίαση για το βραβείο του καλύτερου σκηνοθέτη (βίντεο)

Χρυσές Σφαίρες: Η Ν. Πόρτμαν προκάλεσε αντιδράσεις στην παρουσίαση για το βραβείο του καλύτερου σκηνοθέτη (βίντεο)

To βραβείο για τον καλύτερο σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες κλήθηκε να παρουσιάσει η Νάταλι Πόρτμαν.

Την στιγμή που η ηθοποιός είναι στο βήμα μαζί με τον σκηνοθέτη Ρον Χάουαρν και παρουσιάζει το βίντεο με τους υποψηφίους αποφασίζει με ένα μόλις σχόλιο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

H 36χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να προκαλέσει αμηχανία στην αίθουσα κάνοντας ένα καυστικό σχόλιο που θα έλεγε κανείς ότι έγινε με το γάντι.

Η Νάταλι Πόρτμαν τόνισε ότι και οι πέντε υποψήφιοι ήταν άντρες. «And here are the all male nominees» σημείωσε χαρακτηριστικά που σημαίνει «αυτοί είναι οι πέντε άνδρες υποψήφιοι».

Οι αντιδράσεις και οι γκριμάτσες των Christopher Nolan, Martin McDonagh, Steven Spielberg, Ridley Scott και του Guillermo del Toro (ο οποίος τελικά ήταν ο νικητής για την ταινία «The Shape of Water») όταν άκουσαν την αιχμηρή ατάκα έγιναν viral.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.