ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εντυπωσιακή η αύξηση παραρτημάτων του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» σε όλη την Ελλάδα

Εντυπωσιακή η αύξηση παραρτημάτων του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» σε όλη την Ελλάδα

Πλημμύρισε από Ελλάδα η αίθουσα του Athens Tennis Club στην πρόσφατη ετήσια Tακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», όπου όπως διαβάσαμε στο sissysworld, έγινε και η καθιερωμένη κοπή πίτας του Σωματείου.

Δεκάδες γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέλη και συντονίστριες από τα νέα και τα υπό ίδρυση παραρτήματα, σε Βόλο, Κατερίνη Πιερίας, Χανίων Κρήτης, Θήβας, Ρόδου, Σερρών, που δημιουργήθηκαν για να συμπληρώσουν τη δράση των Παραρτημάτων, που ήδη λειτουργούν εκτός της Αθήνας, σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), γέμισαν την αίθουσα και σηματοδότησαν την αναπτυξιακή δυναμική της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ»!

(Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗ ΚΑΙ ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΤΗΝ ΖΑΝΕΤ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΟΥ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

Γυναίκες ευαισθητοποιημένες, «ενεργοί πολίτες», «Καλλιπάτειρες», με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς άκουγαν εντυπωσιασμένες από την Πρόεδρο του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου τον απολογισμό των πολλών και σοβαρών έργων της «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ».

Εργα που αφορούν όχι μόνο την ενίσχυση αθλητών, Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών, αλλά και την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, έργα τόσα πολλά που η εκφώνησή τους δεν μπορούσε να εγκλωβιστεί στο στενό χρονικό πλαίσιο μιάς τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Η βράβευση της κυρίας Παναγοπούλου με σημαντικά βραβεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό δεν ήταν παρά μια μικρή αναγνώριση του σπουδαίου αυτού έργου!

Στην ομιλία του απολογισμού της δράσης για το 2017 και του πρώτου διμήνου του 2018, η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου, πέραν των πεπραγμένων, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών, αλλά και κοινοτήτων Ελληνίδων του εξωτερικού, στη νέα φιλοσοφία λειτουργίας του Σωματείου, το οποίο επεκτείνει τη δράση του στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της γεφύρωσης με πολλές συλλογικότητες ενεργών πολιτών, καθώς και Εθνικών και Διεθνών Ακαδημαϊκών Φορέων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΝΕΤ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΑΙΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Στο πεδίο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Πρόεδρος κα Κατερίνα Παναγοπούλου, αναφέρθηκε, σε ένα μεγάλο πλήθος δράσεων, μεταξύ των οποίων: • Tο Χριστουγεννιάτικo Δείπνο του Παραρτήματος Ηρακλείου Κρήτης, στο Κτήμα Καλαθάκη, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την ενίσχυση της δράσης του Συλλόγου «Δικαίωμα στη Ζωή». • Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ATHENS HILTON, «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Αθήνα, για την ενίσχυση του κεντρικού προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Σωματείου. Αλλά και δράσεις, όπως αυτές: • Εκδήλωση του Παραρτήματος Πάτρας, για την ενίσχυση του Κλινικού Παρατηρητηρίου ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για την ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη της τοπικής κοινότητας για το πρόβλημα των εξαρτήσεων. • Η Δωρεά Απινιδωτή και Υπολογιστών, στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων (ΠΓΝΙ). • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Παραρτήματος Ηπείρου (Άρτας), στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ CAFΕ΄ BAR. Τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας. • Εκδήλωση του Παραρτήματος Ηπείρου (Άρτα), για την ενίσχυση του Σωματείου ΑΓΚΑΛΙΑ (Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία), για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων με αναπηρία. • Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ, του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, στο LES ZAZOUS. Τα έσοδα για την κάλυψη των αναγκών των αναγκών των δοκιμαζόμενων κατοίκων Δυτικής Αττικής. • Εκδήλωση «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ», Παράρτημα Πάτρας, στο W – ΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ. Τα έσοδα, υπέρ του ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών) του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ».

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΙΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.