Συμμετοχή του ομίλου Θεοχαράκη στη “Μέρα Μαγιού” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή του ομίλου Θεοχαράκη στη “Μέρα Μαγιού” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της, την Κυριακή 6 Μαΐου, την καθιερωμένη πλέον “Μέρα Μαγιού”, μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη Σχολή, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, να προμηθευτούν βιολογικά και άλλα προϊόντα του αγροκτήματος της Σχολής, ενώ ταυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Στην παραπάνω εκδήλωση, δυναμικό “παρών” είχε και ο όμιλος Θεοχαράκη με τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ FAHR .

Η πλήρης γκάμα των τρακτέρ SAME / DEUTZ FAHR, επιτρέπει στον σύγχρονο αγρότη να επιλέξει το τρακτέρ που του ταιριάζει, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη παραγωγικότητα και έτσι να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.