ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τους 284.000 έφτασαν φέτος οι επισκέπτες της ΔΕΘ

Τους 284.000 έφτασαν φέτος οι επισκέπτες της ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της φετινής 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ανήλθαν σε περίπου 284.000.

Μάλιστα, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα μεγέθη-ρεκόρ της περσινής διοργάνωσης, αφού έφτασε τους 283.853 επισκέπτες, έναντι 263.724 στη ΔΕΘ του 2017, όταν τιμώμενη χώρα ήταν η Κίνα.

«Με συνθήματα την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και αιχμή την συμμετοχή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας, η 83η ΔΕΘ έγινε για εννέα ημέρες το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Οι αμερικανικοί κολοσσοί και τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα,

Οι περισσότερες από 100 ελληνικές startups στο θεματικό πάρκο “Ψηφιακή Ελλάδα”, η δυναμική ελληνική παραγωγή όπως παρουσιάστηκε από 48 επιμελητήρια και 360 επιχειρήσεις-μέλη τους, οι 20 ξένες, κρατικές συμμετοχές και οι ποικίλες θεματικές ενότητες, σε συνδυασμό με τις καθημερινές συναυλίες, τις δράσεις πολιτισμού και τις δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, συνέθεσαν ένα πολυγεγονός που έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα πλουσιότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo AE.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διοργάνωση του 2019, τη σκυτάλη της τιμώμενης χώρας θα παραλάβει η Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.