ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρέχουν στον Κλασσικό Μαραθώνιο με τη «Φλόγα» στην καρδιά!

Τρέχουν στον Κλασσικό Μαραθώνιο με τη «Φλόγα» στην καρδιά!

Την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς απ όλο τον κόσμο, θα είναι και μερικές δεκάδες που θα τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στην καρδιά!

Τρέχουν με το σήμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ στο στήθος και στην πλάτη, και τρέχουν ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Τρέχουν για να προβάλλουν το έργο και τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ, τους Ξενώνες της με τα πάνω από 50 παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τους γονείς τους, για τα προγράμματα κατ’ οικον νοσηλείας, τους γιατρους της, τα προγράμματα στήριξης των Ογκολογικών Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων κλπ κλπ.

”Pasta Party”

Την Παρασκευή το βράδυ η Ομάδα των εθελοντών δρομέων, εμπλουτισμένη και με πολλούς νέους χομπίστες- αθλητες, καθως και μελη της Φλόγας που τους συμπαραστέκονται από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν όλοι μαζί στο Σπίτι της Φλόγας στο Γουδή, για το ”PASTA PARTY”!!! Συνεχίζοντας την παράδοση 9 ετών, απόλαυσαν υπεροχα ζυμαρικά φτιαγμένα στον Ξενωνα της Φλογας με μεράκι και νοστιμιά από εθελοντές, για την απαραίτητη …ενέργεια, συνεργασια και αλληλεγγύη!!!

Ακουσαν την Πρόεδρο της Φλόγας κ. Μαρία Τρυφωνιδη να μιλά για το εργο του γνωστου Συλλόγου, ανανεώνοντας ετσι μεσα απο τα λογια της τους δεσμους με το εργο της Φλόγας, Και ακουσαν επίσης και τον έχοντας την ιδέα της δημιουργίας της Ομαδας εθελοντών Δρομεων της Φλόγας κ. Παύλο Διακουμάκο να παρουσιάζει τους δρομείς και το στόχο της συμμετοχής αλλά και τους αγωνες που εχουν πάρει μερος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..

Χειροκροτείστε- Ενισχύστε!

Την Κυριακή λοιπόν όταν δείτε στον Μαραθώνιο (ή στα 5 και 10 χλμ) την φανέλα της ΦΛΟΓΑΣ, χειροκροτείστε! Είναι και καλοί αθλητές, με διακρίσεις, είναι όμως και πολύ καλοί συνανθρωποι, που εχουν αφιερώσει τα βήματα τους στα παιδιά με καρκίνο και στον αγώνα για την αντιμετώπισή του.

Και αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στην ΦΛΟΓΑ και στο έργο της, καντε κλικ στην ιστοσελίδα της, https://www.floga.org.gr/. Εκεί θα βρείτε τον τρόπο να την ενισχυσετε οικονομικά!
Oπως και στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της για Χριστουγεννιάτικα και άλλα δώρα:http://eshop.floga.org.gr/

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.