ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Raise Your Voice Festival: Ενα φεστιβάλ στην Τεχνόπολη που λέει «στοπ» στο εμπόριο ανθρώπων (βίντεο)

Raise Your Voice Festival: Ενα φεστιβάλ στην Τεχνόπολη που λέει «στοπ» στο εμπόριο ανθρώπων (βίντεο)

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 11 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ διοργανώνεται το Φεστιβάλ Raise Your Voice.

Ένα Φεστιβάλ για να βάλουμε ένα τέλος στο ανθρώπινο εμπόριο μέσα από πολλές δράσεις για παιδιά και μεγάλους.

H Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σας καλεί στο «Raise Your Voice Festival», μια γιορτή κοινωνικής ένταξης που είναι κατά του εμπορίου ανθρώπων.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, διάσημοι σχεδιαστές και 45 οργανώσεις της πρώτης γραμμής διάσωσης σας καλούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Το φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία του Fashion Revolution Greece που γιορτάζει 5 χρόνια δράσεων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και σε 102 κράτη με 275εκ reach και 720εκ impressions το 2018 του #whomademyclothes και 2εκ συμμετέχοντες.

40 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν ως «Μοντέρνοι Σκλάβοι», 1 στους 4 είναι παιδιά. 25 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ζουν σε καταναγκαστική εργασία, με τη βιομηχανία της μόδας να είναι δεύτερη.

Οι διοργανωτές σας καλούν να ενώσετε τις φωνές σας με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, τον David Kilgur Υποψήφιο Βραβείου Nobel, το σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, το Δημήτρη Στρέπκο, την Ιωάννα Κουρμπέλα, και δεκάδες οργανώσεις οι οποίες βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ανθρώπινου εμπορίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Φεστιβαλ έχει μέχρι τώρα 149 συμμετέχοντες πρόσφυγες, μετανάστες και Έλληνες από όλη τη χώρα που έρχονται για να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική σας και να τους γνωρίσουμε ως chef, craftsmen, μουσικούς, χορευτές, ζωγράφους, σχεδιαστές, αθλητές, techies, επιχειρηματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.