ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Glass House Project: Στήθηκε το εντυπωσιακό jukebox στην πλατεία Συντάγματος

Glass House Project: Στήθηκε το εντυπωσιακό jukebox στην πλατεία Συντάγματος

Eνα εντυπωσιακό jukebox φτιαγμένο από… γυαλί στήνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σύνταγμα παρέα με αγαπημένους DJs και ραδιοφωνικούς σταθμούς με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν και μας καλούν για δεύτερη χρονιά να συναντήσουμε το Glass House Project «We play your wish» στην πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για ένα ολλανδικό concept που κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις την περίοδο των Χριστουγέννων στήνεται το γυάλινο σπίτι μέσα στο οποίο DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν μουσική αφιλοκερδώς και ξεσηκώνουν το κοινό.

Κάτω από το φωτεινό δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας θα βρίσκεται το Glass House, ένα πρωτότυπο jukebox με μια ιδιαίτερα εορταστική λίστα που δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να χορέψει, αφού δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να ακούσει τους δικούς του αγαπημένους ήχους.

Τον παλμό των γεμάτων ζωντάνια Χριστουγέννων θα δίνουν γνωστοί παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών όπως: En Lefko 87.7, AthensVoiceRadio 102.5, Pepper 96.6, Kosmos 93.6, KissFm 92.9.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση, αυτή του φετινού special guest από την Ολλανδία, Joe Stone, ενώ την Κυριακή θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την ταλαντούχα Xenia Ghali.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.