«Make a wish Hellas»: Απόψε η βραδιά των «ευχαριστώ» που θα σας συγκλονίσει!

«Make a wish Hellas»: Απόψε η βραδιά των «ευχαριστώ» που θα σας συγκλονίσει!

Εσείς που εξακολουθείτε να ακούτε τα γέλια των παιδιών σας, που έχετε τη χαρά να τα πηγαίνετε στο σχολείο τους, που κάνετε σχέδια για τα πάρτυ τους, τις διακοπές σας, ελάτε να ζήσετε μια ξεχωριστή βραδιά για χατήρι κάποιων παιδιών που δεν είναι πιά στην τάξη του σχολείου τους, που δεν υπακούουν σε δασκάλους, που δεν παίζουν.

Που υπακούουν σε γιατρούς και θεραπείες, που παίζουν διαδρόμους νοσοκομείων όσο τους επιτρέπουν οι δυνάμεις τους.

Γι αυτά τα παιδιά, για τα παιδιά της ευχής, για τα παιδιά του “make a wish” Ελλάδας, θα ζήσουμε όπως διαβάσαμε στο πάντα έγκριτο και ευαισθητοποιημένο sissysworld σήμερα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, μια συγκινητική βραδιά του «ευχαριστώ», όπου θα γίνουμε περισσότεροι και θα ενωθούμε… ώστε αυτά τα παιδιά να μην ξανανιώσουν μόνα.

Θα γίνουμε κοινωνοί μιας άκρως συγκινητικής εμπειρίας ζωής… Η βραδιά αυτή είναι μία δωρεάν εκδήλωση απολογισμού έργων, υλοποίησης ευχών, μια βραδιά δημόσιου «ευχαριστώ» σε ανθρώπους και εταιρείες που έκαναν κάτι ιδιαίτερο για τα παιδιά της ευχής. Παιδιά και οικογένειες Ευχής, εθελοντές με μοναδική προσφορά, εταιρίες και ιδιώτες που έχουν στηρίξει το έργο του “make a wish” Hellas με συνέπεια, αλλά και εκπληρωτές Ευχών, επώνυμοι, γίνονται και εκείνοι παιδιά μαζί μας, μαζί σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sissysworld

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.