ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eurovision 2019: Η άψογη εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα

Eurovision 2019: Η άψογη εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα

Η σειρά της Ελλάδας στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 έφτασε.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better love» ανέβηκε στη σκηνή του International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία άψογη εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας και πάλι με την υπέροχη φωνή της, ενώ απόψε ήταν κατά γενική ομολογία καλύτερη και από τον πρώτο ημιτελικό.

Το σκηνικό εντυπωσιακό. Φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα έκανε την πιο καλαίσθητη και υψηλού επιπέδου εμφάνιση. Το φόντο της ήταν σε αποχρώσεις του μωβ και του ροζ, ενώ αντανακλούσε και το κίτρινο από τα φόρεμα του μπαλέτου που την πλαισίωναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελλάδα εμφανίσθηκε στην 13η θέση κι ευχή όλων ο αριθμός να φανεί.. γούρικος για την τελική της κατάταξη στο μεγάλο τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.