ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ματαιώθηκε το φεστιβάλ για τα 50 χρόνια του Γουντστοκ

Ματαιώθηκε το φεστιβάλ για τα 50 χρόνια του Γουντστοκ

Το ταλαιπωρημένο μουσικό φεστιβάλ που επρόκειτο να διεξαχθεί εντός του Αυγούστου για να τιμηθούν τα 50 χρόνια από το Γούντστοκ ματαιώθηκε και επισήμως, όπως ανακοίνωσαν απόψε οι οργανωτές του.

«Το “Γούντστοκ 50” ανακοινώνει σήμερα ότι το τριήμερο φεστιβάλ για την 50ή επέτειο ακυρώθηκε» ανέφερε το δελτίο τύπου.

«Λυπούμαστε που μια σειρά απρόβλεπτων εμποδίων κατέστησε αδύνατον να παρουσιάσουμε το φεστιβάλ που ονειρευτήκαμε”, με τη συμμετοχή πολλών διάσημων καλλιτεχνών, σχολίασε ο Μάικλ Λανγκ, ο συνιδρυτής του Woodstock Music & Arts Festival.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φεστιβάλ αυτό ήταν προγραμματισμένο για τις 16-18 Αυγούστου. Η ματαίωσή του ήταν αναμενόμενη αφού τους τελευταίους πέντε μήνες οι οργανωτές έχασαν τους χρηματοδότες τους, πολλοί σταρ, όπως ο ράπερ Jay-Z και η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους αποσύρθηκαν ενώ δεν έβρισκαν ούτε τον κατάλληλο χώρο στη Νέα Υόρκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.