ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλέλια Χατζηιωάννου: Προσφέρει 150.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κλέλια Χατζηιωάννου: Προσφέρει 150.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ποσό των 150.000 ευρώ προσφέρει η Κλέλια Χατζηιωάννου στο σωματείο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διπλασιάζοντας το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον ΡαδιοΤηλεμαραθώνιο που έκανε η ΕΡΤ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού»!

Δύο σχεδόν μήνες, όπως διαβάσαμε στο sissyswold, από τότε που για 4η συνεχόμενη χρονιά προσέφερε 70.000 Ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την πληρωμή ΕΝΦΙΑ, η Πριγκίπισσα των τάνκερ που έχει γίνει «πριγκίπισσα των παιδιών» και «καλή τους νεράιδα», προχωρά συστηματικά, με γοργά και δυναμικά βήματα-άλματα σε διαδοχικές πράξεις ανθρωπιάς, αποδεικνύοντας την μεγάλη κοινωνική της ευαισθησία για τους συνανθρώπους της και ειδικά για τα παιδιά!

Δείχνοντας έμπρακτα και για πολλοστή φορά τον μεγάλο πλούτο που κρύβεται κυρίως στη καρδιά της και όχι μόνο στις τραπεζικές της καταθέσεις, η Κλέλια Χατζηιωάννου προσφέρει 150.000 Ευρώ, διπλασιάζοντας το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον ΡαδιοΤηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ την Πέμπτη 30/1/2020, ο οποίος έγινε για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», όπου θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε Νοσοκομεία και Μαιευτήρια!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sissysworld

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.