ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το περιοδικό τέχνης και πολιτισμού ”Art & Art Magazine” έκοψε τη βασιλόπιτα

Το περιοδικό τέχνης και πολιτισμού ”Art & Art Magazine” έκοψε τη βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη ετήσια βασιλόπιτα έκοψε το περιοδικό τέχνης και πολιτισμού ”ART & ART MAGAZINE” στα γραφεία του νέου Γενικού Διευθυντή και γνωστού Έλληνα Ιδιωτικού Ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Συνεργάτες αλλά και στενοί φίλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Γνωστά ονόματα του ερευνητικού επιστημονικού και καλλιτεχνικού χώρου συνεργάζονται με το περιοδικό που αποτελεί έμπνευση και δημιουργία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Καθηγητή Βυζαντινής, Ευρωπαϊκής Μουσικής, Τραγουδιού & Φωνητικής Αγωγής, τ.Τενόροu & Μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Συγγραφέα, Εκδότη CDs, και τ.Αντιδημάρχου Πειραιά Νικολάου Αμοργιανού.

Πρόκειται για πολυτελές συνδρομητικό περιοδικό που έχει φιλοξενήσει ήδη στα έξι τεύχη κυκλοφορίας του συνεντεύξεις κορυφαίων προσωπικοτήτων που υπηρετούν τον πολιτισμό στη χώρα μας όπως του Μίμη Πλέσσα, του Μίκη Θεοδωράκη, της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου παραβρέθηκαν οι: Νίκος Αμοργιανός Εκδότης, Γιώργος Τσούκαλης Γενικός Διευθυντής, Dr. Ευστάθιος Αρβανίτης Επιστημονικός Διευθυντής και οι Επιστημονικοί συνεργάτες: Σοφία Λάτσινου, Μαριλένα Κανελλίδου, Σταυρούλα Καμνή, Ελεάνα Πλέσσα, Γιώργος Κοντός, Κώστας Πάσχος. Επίσης, η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, ο Υποστράτηγος – Αντιπρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Ιωάννης Καμνής, ο πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, ο διευθυντής της εφημερίδας ”ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” Νίκος Ελευθερόγλου, ο πρόεδρος του ΑΧΕΠΑ Ψυχικού Παναγιώτης Ριζόπουλος κ.ά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι εντός των ημερών θα είναι έτοιμο το νέο μεγάλο site του ART, που θα ταξιδεύει το αναγνωστικό κοινό στα ομορφότερα πολιτιστικά και λίαν ενδιαφέροντα μονοπάτια, μέσα από συνεντεύξεις, επιστημονικά άρθρα, αφιερώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.