ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ματαιώνονται λόγω κορωνοϊού οι συναυλίες της Α.Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ματαιώνονται λόγω κορωνοϊού οι συναυλίες της Α.Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό αναβάλλει πολλές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Σήμερα (10/3) έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνουν οι δύο συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, που είχαν τίτλο «Με άρωμα Ανατολής» και θα δινόταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου.

Η αναβολή πραγματοποιείται σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης, που απαγορεύει προσωρινά τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με συμμετοχή άνω των 1.000 ατόμων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι έχουν βγάλει εισιτήριο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα εκδοτήρια του Μεγάρου (τηλ.2310 895938-9, Δευτέρα-Σάββατο 10.00-18.00). Η επιστροφή του αντίτιμου θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που εκδόθηκε το εισιτήριο, δηλαδή ηλεκτρονικά για όσους προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου και από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία) για όσους προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.