ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αναστολή παραστάσεων για την Εθνική Λυρική Σκηνή – Με αυτό τον τρόπο θα επιστραφούν τα χρήματα

Αναστολή παραστάσεων για την Εθνική Λυρική Σκηνή – Με αυτό τον τρόπο θα επιστραφούν τα χρήματα

Τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού επηρεάζουν άμεσα και την Εθνική Λυρική Σκηνή, που ανακοίνωσε την αναστολή των παραστάσεων για από την Τρίτη (3/11) μέχρι και για ένα μήνα.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις:

* Αναστολή των δύο τελευταίων παραστάσεων της «Μαντάμα Μπαττερφλάι», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 8 και 15 Νοεμβρίου.

* Α αναστολή των δύο πρώτων παραστάσεων του «Δον Κιχώτη», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 21 και 29 Νοεμβρίου.

Εναλλακτική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ

* Αναστολή των δύο τελευταίων ημερών του Φεστιβάλ Πιάνου, στις 6 & 7 Νοεμβρίου.

* Αναστολή τριών παραστάσεων των «Τεσσάρων Εποχών», οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 15, 22 και 29 Νοεμβρίου.

* Αναστολή της παραγωγής «Ρέκβιεμ Αχμάτοβα & Επέτειος», η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στις 20, 21, 27, 28 Νοεμβρίου.

* Αναστολή της συναυλίας 250 χρόνια Μπετόβεν, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου.

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις που αναστέλλονται, σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους ή τη μεταφορά των εισιτηρίων για άλλες ημερομηνίες ή άλλες παραστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τηλεφωνικός αριθμός των Ταμείων της ΕΛΣ είναι: 2130885700 (καθημερινά 09.00-21.00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.