Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στα κινηματογραφικά στούντιο

Κέβιν Σπέισι: Επιστρέφει στα κινηματογραφικά στούντιο

Η ταινία «The Man Who Drew God» είναι η κινηματογραφική επιστροφή του Κέιβιν Σπέισι, καθώς κρατάει σ’ αυτήν ένα μικρό ρόλο.

Η Φέι Ντάναγουεϊ πρωταγωνιστεί στην δραματική βιογραφία δια χειρός Φράνκο Νέρο με τίτλο «The Man Who Drew God».

Αφηγείται την ιστορία ενός τυφλού ζωγράφου (Φράνκο Νέρο) που σκιτσάρει πορτραίτα ακούγοντας μόνο τις φωνές των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τo Variety, ο παραγωγός της ταινίας Λούι Νέρο είπε χαρακτηριστικά ότι «η Φέι Ντάναγουεϊ ενσαρκώνει μία δασκάλα που γνωρίζει την μέθοδο Braille και είναι φίλη από παλιά του τυφλού πρωταγωνιστή».

https://twitter.com/Variety_Film/status/1412759320698126337

Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στα κινηματογραφικά στούντιο με ένα μικρό ρόλο.

Υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ που ερευνά τις ψευδείς κατηγορίες του πρωταγωνιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Αν και ο ηθοποιός κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία η είδηση της επιστροφής του ήταν αρκετή για να επαναφέρει στη μνήμη της κοινής γνώμης το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που κλόνισε το χώρο του κινηματογράφου. Ήταν το 2017, όταν ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (με μερικές από τις κατηγορίες να αφορούν σε κακοποίηση) και τουλάχιστον 20 σπουδαστές του λονδρέζικου Old Vic, στο οποίο διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής, μεταξύ 1995 και 2013 κατέθεσαν εναντίον του.

Όπως αναφέρει αναφέρει η Guardian και το ΑΠΕ, η ταινία έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία μεταπαραγωγής.

Προωθώντας την ταινία στις Κάννες, ο Λούι Νέρο, είπε:

«Έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον από αγοραστές σε όλο τον κόσμο.

Όλη η αναφορά για την επιστροφή του Σπέισι στην ταινία έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον … Ήταν καλό για την ταινία, κατά την άποψή μου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.