ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Matrix 4: Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ – Ο Νίο και το απρόβλεπτο τέλος

Matrix 4: Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ – Ο Νίο και το απρόβλεπτο τέλος

Κάπου -στο κοντινό- μέλλον, οι μηχανές έχουν επικρατήσει και ο άνθρωπος χρησιμοποιείται μόνο ως πηγή ενέργειας! Η προφητεία μιλάει για έναν «εκλεκτό». Είναι αυτός ο «Νίο»; Ποιος θα επικρατήσει; Η ανθρώπινη ή η τεχνητή νοημοσύνη;

Και αν επικρατήσει ο άνθρωπος, ποιο θα είναι το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί την επόμενη ημέρα; Όλα αυτά θα απαντηθούν στις 22 Δεκεμβρίου, καθώς το MATRIX 4 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη. Η φουτουριστική σουρεαλιστική εκδοχή ενός μέλλοντος που, μπορεί βαθιά στο μυαλό μας, να διατηρείται ως ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα απευχόμαστε για τη δική μας και τις επόμενες γενιές, είναι καθηλωτική ως σενάριο ταινίας και πολύ προχωρημένη ως σκέψη, ιδιαίτερα την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο MATRIX.

Η σκέψη ότι μπορεί να ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα και ότι ο αληθινός κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, με τις μηχανές να έχουν επικρατήσει, μόνο ως απόλυτο σενάριο τρόμου μπορεί να λογιστεί.

Αρκετά χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη του MATRIX 3, έρχεται η νέα έκδοση, το 4ο μέρος της σειράς ταινιών, με έναν… διαφορετικό Νίο, εξελίξεις που θα προκαλέσουν… σεισμούς και μεγάλες εκπλήξεις και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε το τίζερ της νέας ταινίας. Δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο επίσημο τρέιλερ του MATRIX 4. Ένα οπτικό μεγαλύτερο των δύο λεπτών, μέσω του οποίου μπορεί ο καθένας να πάρει μία ιδέα όσων θα απολαύσει στην ταινία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.