ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακός ο αριθμός των Aston Martin που καταστρέφονται σε μια ταινία James Bond

Εντυπωσιακός ο αριθμός των Aston Martin που καταστρέφονται σε μια ταινία James Bond

Οι ταινίες James Bond χαρακτηρίζονται για το πόσο αληθοφανείς είναι και το εξαιρετικό γύρισμα που έχει γίνει σε κάθε μία από αυτές.

Για γίνει ακόμη πιο αληθινό η παραγωγή προχωρά κάθε φορά στην καταστροφή αρκετών Aston Martin.

Αναμφίβολα οι σκηνές δράσης και ακόμη περισσότερο οι άκρως εντυπωσιακές καταδιώξεις είναι ένα «σήμα κατατεθέν» στις ταινίες James Bond με το κοινό να τις περιμένει κάθε φορά πώς και πώς. Ο διάσημος Βρετανός πράκτορας οδηγεί και συχνά πυκνά καταστρέφει εμβληματικά μοντέλα των τεσσάρων τροχών στη μεγάλη οθόνη, στην αλτρουιστική του προσπάθεια να σώσει το Στέμμα και, αν τα καταφέρει και τον υπόλοιπο κόσμο. Και ευτυχώς τα καταφέρνει πάντα, με το τίμημα να παραμένει βαρύ για τα οχήματα που εξυπηρετούν τον σκοπό του.

Χαρακτηριστικός είναι ο αριθμός των Aston Martin που είδαν το τέλος της ζωής τους να έρχεται με κινηματογραφικό τρόπο στην προηγούμενη και 24η ταινία της δημοφιλούς σειράς «Spectre» που προβλήθηκε το 2015. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η παραγωγή χρησιμοποίησε συνολικά 10 Aston Martin, εκ των οποίων οι επτά καταστράφηκαν.

Συνολικά στην προηγούμενη ταινία Bond, το ποσό που δαπανήθηκε για τα οχήματα που συμμετείχαν και καταστράφηκαν σε αυτή έφτασε λίγο πάνω από τα 28 εκατ. ευρώ…

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας, η οποία τραβήχτηκε από τους συντελεστές της νέας ταινίας «Νo Time To Die», παρουσιάζει 10 ακόμη Aston Martin DB5 που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της, με το συγκεκριμένο μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του αρχικά στην τρίτη ταινία της σειράς “Goldfinger” με πρωταγωνιστή τον Sean Connery. Οι οχτώ από της νέες DB5 κατασκευάστηκαν και μεταποιήθηκαν ειδικά για τη νέα ταινία James Bond, από την Aston Martin και οι δύο στη φωτογραφία που συνοδεύουν μια αυθεντική, δεξιά και αριστερά, φέρουν ήδη σημάδια από «σφαίρες» στα παρμπρίζ τους. Στην ταινία κάνουν την εμφάνιση τους και άλλα παλιότερα εμβληματικά μοντέλα των Βρετανών αλλά και σύγχρονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρών παραμένει άγνωστος ο αριθμός των Aston Martin αλλά και των υπόλοιπων μοντέλων που παρέδωσαν πνεύμα για τη νέα ταινία του διάσημου Βρετανού πράκτορα της μεγάλης οθόνης, μια πληροφορία που αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τους επόμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.