ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε δημοπρασία 120 αντικείμενα από διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ – Ανάμεσά τους και ο «Γουίλσον» του «Ναυαγού»

Εντυπωσιακά αντικείμενα

Σε δημοπρασία 120 αντικείμενα από διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ – Ανάμεσά τους και ο «Γουίλσον» του «Ναυαγού»

Μία εντυπωσιακή δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί με αντικείμενα από διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ.

Kοστούμι που φορούσε ο Σερ Σον Κόνερι την εποχή που υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη και η διάσημη στολή του Batman του Βαλ Κίλμερ πωλούνται σε δημοπρασία αυτόν τον μήνα.

Στην online δημοπρασία του οίκου Prop Store Entertainment Memorabilia που θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, συλλέκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν αντικείμενα από σκηνικά κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και αναμνηστικά από συλλογή αξίας άνω των 5,5 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Το γκρι κοστούμι του Σον Κόνερι από την ταινία Τζέιμς Μποντ του 1967 «You Only Live Twice» μπορεί να πωληθεί έως 70.000 αγγλικές λίρες και η στολή του Βαλ Κίλμερ έως 60.000 αγγλικές λίρες.

Στη δημοπρασία πωλούνται ακόμη ο «Γουίλσον» η μπάλα του «Ναυαγού» Τομ Χανκς, η φουτουριστική στολή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την ταινία του 2015 «Terminator Genisys» και η στολή του υπερήρωα από την ταινία Spider-Man 3, που φορούσε ο Τόμπι Μαγκουάιρ, το οποίο σχεδίασε ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ενδυματολόγος Τζέιμς Έιτσεσον.

Η συλλογή 120 αντικειμένων παρουσιάζεται στην έδρα του Prop Store Entertainment Memorabilia, στο Χερτφορτσάιρ, στην Αγγλία, πριν από την online δημοπρασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πρώτη φορά θα γίνουν δεκτά κρυπτονομίσματα ως τρόπος πληρωμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.