ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Αναλώσιμοι 4»: Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει ότι υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων

«Αναλώσιμοι 4»: Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει ότι υπήρξε τραυματισμός εργαζομένων

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας «The Expendables 4» – «Αναλώσιμοι 4», διαψεύδει τις πληροφορίες πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της στη Θεσσαλονίκη τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Σε μια ανακοίνωση με την οποία δεν δίνει και πολλές πληροφορίες, η εταιρία παραγωγής αναφέρει πως τα όσα έγιναν γνωστά για ατύχημα και τραυματισμούς εργαζομένων είναι ανακριβή και πως λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις.

«Οι πληροφορίες και δηλώσεις στον Τύπο αναφορικά με «ατυχήματα» είναι ανακριβείς.

Η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως δυο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα ο πρώτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O τεχνικός της ταινίας τραυματίστηκε όταν έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη αφού ο εργαζόμενος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή! Ο δεύτερος τραυματίας είναι ένας οπερατέρ, που παρασύρθηκε από κασκαντέρ και ο τρίτος ένας κασκαντέρ που χτύπησε όταν πηδούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.