ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι ρωτά ο Matt Damon μετά από δέκα μέρες στην απομόνωση; (video)

Τι ρωτά ο Matt Damon μετά από δέκα μέρες στην απομόνωση; (video)

Δέκα ημέρες στην απομόνωση είναι αρκετές για να αρχίσει να παίζει το μυαλό ενός ανθρώπου περίεργα παιχνίδια.

Μετά από δέκα ημέρες στην απομόνωση στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του για μια αποστολή στον πλανήτη Άρη η υπαρξιακής φύσεως ερώτηση του Matt Damon προς τον ψυχολόγο της NASA, η απορία που τον κρατούσε ξάγρυπνο τα βράδια είναι: «Πώς είναι δυνατόν ο Aquaman να ελέγχει τις φάλαινες;»

Πάντως και η υπόλοιπη ομάδα της ταινίας The Martian δεν πέρασε ευχάριστα στην απομόνωση. Δείτε το ολόφρεσκο teaser trailer της ταινίας που βασίζεται στο βιβλίο του Andy Weir σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Ridley Scott.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.