ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάνουν κι άλλη ταινία μαζί Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορτσέζε

Κάνουν κι άλλη ταινία μαζί Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορτσέζε

Θέμα η ζωή ενός από τους πιο διαβόητους κατά συρροήν δολοφόνων στις ΗΠΑ

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Μάρτιν Σκορτσέζε ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ακόμα μια ταινία μαζί. Αυτή τη φορά θα έχει ως θέμα την ζωή ενός από τους πιο διαβόητους δολοφόνους στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για την μεταφορά του «Διαβόλου στην Λευκή Πόλη» στον κινηματογράφο, που ο διάσημος ηθοποιός επεδίωκε εδώ και μια δεκαετία.

Αν και αρχικά για το ρόλο προοριζόταν ο Τομ Κρουζ, τελικά ο «αγαπημένος πρωταγωνιστής» του Σκορτσέζε θα είναι ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει τον κεντρικό ήρωα.

Πρόκειται για έναν κατά συρροήν δολοφόνο, που παραδέχθηκε πως αφαίρεσε τη ζωή 27 γυναικών, αλλά πιστεύεται πως ευθύνεται για το θάνατο τουλάχιστον 200 ανθρώπων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκορτσέζε και ντι Κάπριο έχουν συνεργαστεί ξανά στις ταινίες Ο Λύκος της Wall Street, στις Συμμορίες της Νέας Υόρκης, το Aviator, Ο Πληροφοριοδότης και το Νησί των Καταραμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.