ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith είναι το τραγούδι τίτλων της ταινίας του Bond

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith είναι το τραγούδι τίτλων της ταινίας του Bond

Το “Writing’s On The Wall” του Sam Smith είναι το τραγούδι τίτλων της ταινίας Spectre, της 24ης περιπέτειας του James Bond, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Albert R. Broccoli’s EON Productions, τη Metro-Goldwyn-Mayer Studios και τη Sony Pictures Entertainment. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records, και θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης Sam Smith έχει γράψει το τραγούδι των τίτλων μαζί με τον νικητή των βραβείων Grammy, Jimmy Napes. Είναι το πρώτο τραγούδι θέματος ταινίας James Bond που ηχογραφείται μόνο από άντρα καλλιτέχνη, από το 1965 και έπειτα. To ντεμπούτο άλμπουμ του Sam Smith, “The Lonely Hour” σκαρφάλωσε αμέσως με την κυκλοφορία του στο #1 στα UK Charts, και στο #2 των USA charts, όπου και παρέμεινε για λίγο. Από τότε, πέντε singles από το άλμπουμ του έφτασαν στην κορυφή των UK Singles Top, κέρδισε 4 Grammy Awards, 3 Brit Awards, 6 MOBO Awards, αλλά και από ένα Q, κι ένα AMA Awards.

Οι παραγωγοί της ταινίας Michael G. Wilson και Barbara Broccoli δήλωσαν με αφορμή την ανακοίνωση: «O Sam και ο Jimmy έγραψαν το πιο εμπνευσμένο τραγούδι για το Spectre, και σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία του Sam, το ‘Writing’s On The Wall’ θα γίνει σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες Bond επιτυχίες όλων των εποχών».

Από την πλευρά του ο Smith δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένα από τα highlights της καριέρας μου. Είναι τιμή μου να ανακοινώνω ότι θα τραγουδήσω ένα από τα επόμενα James Bond μουσικά θέματα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του βρετανικού θρύλου. Ελπίζω ότι όλοι θα λατρέψετε το τραγούδι όσο ευχαριστήθηκα κι εγώ τη δημιουργία του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα 23 παλαιοτέρα μουσικά θέματα James Bond είναι ανάμεσα στα πιο αξιομνημόνευτα κινηματογραφικά μουσικά θέματα όλων των εποχών. Το προηγούμενο Bond μουσικό θέμα Skyfall ερμηνεύτηκε από την Adele και έλαβε το Όσκαρ και το Χρυσό Φοίνικα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι, το Brit Award για το βρεταινό single της χρονιάς και το Βραβείο Grammy για το Καλύτερο Τραγούδι που γράφτηκε για Οπτικά Μέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.