Αν είναι δυνατόν: Πόσες Ελληνίδες στέλνουν καθημερινά βιογραφικά για να “παίξουν” σε ερωτική ταινία; (φωτό)

Αν είναι δυνατόν: Πόσες Ελληνίδες στέλνουν καθημερινά βιογραφικά για να “παίξουν” σε ερωτική ταινία; (φωτό)

Διαβάστε απίστευτα στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό πορνό, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ελληνική εταιρία παραγωγής ταινιών για ενήλικους έδωσε στη δημοσιότητα από τα αρχεία της, στατιστικά στοιχεία σχετικά με το «πορνό και του Έλληνες».

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες πορνοστάρ είναι:

Τζούλια Αλεξανδράτου

Μαριάννα Ντούβλη

Ρούλα Βαβάτση

Χριστίνα Ρουσάκη

Μαρία Αλεξάνδρου

Νικολέτα Ρωμανού

Ηλέκτρα Γαλανού

Η ημέρα που οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουν πορνό είναι η Πέμπτη μετά η Τετάρτη, η Τρίτη, η Δευτέρα και η Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο οι θεάσεις πορνό πέφτουν.

Οι Ελληνίδες που δουλεύουν σαν πρωταγωνίστριες στις ταινίες πορνό έχουν καταγωγή: 60% από Θεσσαλονίκη, 20% από Αθήνα, 5% από Πάτρα και 15% από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πάντως μια στις 2 Ελληνίδες εγκαταλείπει την καριέρα της πορνοστάρ μετά την πρώτη ταινία που θα γυρίσει. Επίσης κατά μέσο όρο οι Έλληνες βλέπουν πορνό 21 λεπτά τη φορά.

Επτά στις 10 πρωταγωνίστριες πορνό δηλώνουν ότι ευχαριστιούνται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Στις αναζητήσεις ελληνικών ταινιών πορνό, το 83% είναι άνδρες και το 17% γυναίκες. Οι πόλεις που βλέπουν περισσότερο πορνό είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για κάθε 20 λεπτά μονταρισμένου υλικού ταινίας πορνό, χρειάζονται γυρίσματα διάρκειας 220 λεπτών. Ενώ κάθε μέρα η εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών λαμβάνει 65 βιογραφικά από επίδοξους και επίδοξες πορνοστάρ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.