ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!

Με πλήθος νέων ταινιών, κάθε είδους, μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα…

«Macbeth»

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Κερζέλ με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Σον Χάρις, Ντέιβιντ Θιούλις, Μαριόν Κοτιγιάρ

Μετά το θρίαμβό του στη μάχη, ο Σκοτσέζος πολέμαρχος Μάκβεθ συναντά τρεις μάγισσες, οι οποίες του προφητεύουν πως σύντομα θα ανέβει στο θρόνο. Κυριευμένος από φιλοδοξία και ενθαρρυμένος από τη γυναίκα του, δολοφονεί το βασιλιά και παίρνει τη θέση του.

«Θυσιάζοντας Ένα Πιόνι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ με τους: Τόμπι Μαγκουάιρ, Λιβ Σράιμπερ, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Λίλι Ράμπε

Αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει τον Σοβιετικό παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι Μπόρις Σπάσκι, ο ταλαντούχος, αλλά ψυχολογικά ασταθής Αμερικανός Μπόμπι Φίσερ εμπλέκεται σε μια πολιτική και μιντιακή διαμάχη που ξεπερνά τα όρια της σκακιέρας και δοκιμάζει τις οριακές αντοχές του.

«Βόλτα στο Κενό»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις με τους: Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ, Σαρλότ Λε Μπον, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Δεξιοτέχνης σχοινοβάτης, ο Γάλλος Φιλίπ Πετί αποφασίζει το 1974 να περπατήσει από τον ένα νεοϋορκέζικο Δίδυμο Πύργο στον άλλο πάνω σε ένα συρματόσχοινο. Κάτι που, εκτός από άκρως επικίνδυνο, ήταν και εντελώς παράνομο.

«Ο Αρχάριος»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νάνσι Μέγιερς με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αν Χαθαγουέι, Ρενέ Ρούσο

Ο 70χρονος χήρος και συνταξιούχος Μπεν Γουίτακερ προσλαμβάνεται από μια εταιρεία πωλήσεων μέσω διαδικτύου ως εκπαιδευόμενος, για να αποδείξει γρήγορα πως η εργασιακή πείρα δεν είναι ποτέ ντεμοντέ.

«Κανίβαλοι»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ιλάι Ροθ με τους: Ντάριλ Σαμπάρα, Λορένζα Ίζο, Άριελ Λέβι

Μια ομάδα Αμερικανών ακτιβιστών ταξιδεύει ως το Περού για να σταματήσει ένα κατασκευαστικό έργο που αποψιλώνει το δάσος. Το αεροπλάνο της επιστροφής τους, όμως, πέφτει στη ζούγκλα και οι επιζώντες στα χέρια μιας φυλής κανιβάλων.

«Μάνα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Βάλερι Κοντάκος

Το 1962 τέσσερα κορίτσια κατόρθωσαν, ύστερα από απανωτές προσπάθειες, να φύγουν από το σπίτι τους και να κλειστούν σε μοναστήρι. Μισό αιώνα αργότερα, φροντίζουν εγκαταλειμμένα και κακοποιημένα παιδιά μέσω του Λύρειου Παιδικού Χωριού, χωρίς κρατική ή εκκλησιαστική υποστήριξη.

«Bikes VS Cars»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Φρέντρικ Γκέρτεν

Από το Σάο Πάολο ως το Λος Άντζελες και την Μπογκοτά, ακτιβιστές ανά τον κόσμο προσπαθούν να επιβάλουν την κουλτούρα της αστικής μετακίνησης με ποδήλατο.

«Barbie & οι Αδελφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντριου Τάου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, η Μπάρμπι και οι τρεις αδελφές της βρίσκουν το χάρτη ενός θρυλικού θησαυρού. Ξεκινούν την αναζήτησή του, έχοντας για βοηθούς μια ομάδα από ατρόμητα κουτάβια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.