ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το Taiwan Film Festival στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το Taiwan Film Festival στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Αντιπροσωπεία της Ταϊπέι στην Αθήνα (Taipei Representative Office) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έχουν τη χαρά να παρουσιάσουν τρεις κινηματογραφικές ταινίες, παραγωγής 2013, από τη Νέα Γενιά των Κινηματογραφιστών της Ταϊβάν, που αποτελούν δείγμα της σύγχρονης κινηματογραφικής παραγωγής της Ταϊβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παγκόσμια κοινότητα του κινηματογράφου και οι ανά τον κόσμο κινηματογραφόφιλοι γνωρίζουν την κινηματογραφία της Ταϊβάν μέσα από τους διάσημους σκηνοθέτες της όπως είναι οι ξεχωριστοί, HOU Hsiao-hsien (Χου Χσιάο Χσιεν), Edward YANG (Έντουαρντ Γιανγκ), Ang LEE (Ανγκ Λι), TSAI Ming-liang, (Τσάι Μινγκ-Λιάνγκ) που ξεπήδησαν τις δεκαετίες του ΄80 και του΄90 από το New Wave Cinema (Νέο Κύμα), για να συναρπάσουν και να κατακτήσουν το χώρο του σινεμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.