ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η ερωτική σκηνή του Bond με τη Μ.Μπελούτσι! [βίντεο]

Αυτή είναι η ερωτική σκηνή του Bond με τη Μ.Μπελούτσι! [βίντεο]

Στην τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο του James Bond, ο Nτάνιελ Κρεγκ είχε την τύχη να έχει συμπρωταγωνίστρια μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, τη Μόνικα Μπελούτσι. 

Η 51χρονη Ιταλίδα καλλονή, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spectre» έγινε το κορίτσι του πράκτορα 007 και αναστάτωσε με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, τον ΄Αγγλο συμπρωταγωνιστή της, Nτάνιελ Κρεγκ.

 

 

 

Ο ηθοποιός, μπήκε για τα καλά στον ρόλο του και παραδόμενος στο πάθος του, έδωσε ένα μοναδικό κινηματογραφικό φιλί στην Μπελούτσι! Η Μόνικα που πρόσφατα έκλεισε τα 51 της χρόνια, μοιάζει επίσης ανήμπορη να αντισταθεί στην γοητεία του. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.