Κι όμως, η Disney κρύβει ένα μυστικό ακριβώς μπροστά στα μάτια μας… (φωτό)

Κι όμως, η Disney κρύβει ένα μυστικό ακριβώς μπροστά στα μάτια μας… (φωτό)

Κάτι κρύβεται μέσα σε αμέτρητες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουμε δει από την Disney (αλλά ΚΑΙ από την Pixar). Ενδεχομένως να το έχετε δει ξανά και ξανά χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει:  

Είναι το Α113.

  Το Α113 εμφανίζεται σε ταινίες κινουμένων σχεδίων εδώ και χρόνια. Ένας φαν των ταινιών έψαξε για να βρει παραδείγματα και εντόπισε πολλά, τόσο από τις ταινίες της Disney όσο και της Pixar.    Η πινακίδα στο αυτοκίνητο της μαμάς του Andy στο Toy Story Ένα κουτί στο A Bug’s Life.Αυτή η φωτογραφική μηχανή στο Finding Nemo.
Ο κωδικός για το πρωτόκολλο στο Wall-E Και έπειτα... στο Lilo & Stitch

Η λύση του μυστηρίου είναι αρκετά απλή…  Η Disney κρύβει ένα μυστικό ακριβώς μπροστά στα μάτια μας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

       Το A113 αναφέρεται στον αριθμό της αίθουσας όπου εκατοντάδες απ’ τους σπουδαιότερους σύγχρονους animators έμαθαν την τέχνη τους. Η αίθουσα A113 βρισκόταν στο California Institute of Arts και εκεί γινόταν τα μαθήματα για το πρώτο έτος του graphic design και των κινούμενων σχεδίων. Πολλοί από τους animators της Pixar και της Disney (και άλλων στούντιο) φοίτησαν εκεί και με την τοποθέτηση του “A113” κάπου στις ταινίες, κλείνουν το μάτι στην φοιτητική τους ζωή, αποτίοντας φόρο τιμής στην αίθουσα όπου, γι’ αυτούς, ξεκίνησαν όλα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.