ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πριν το ηλιοβασίλεμα: Η «μαγική ώρα» 42 ταινιών σε ένα πραγματικά μαγικό βίντεο!

Πριν το ηλιοβασίλεμα: Η «μαγική ώρα» 42 ταινιών σε ένα πραγματικά μαγικό βίντεο!

Ξέρετε εκείνη την ώρα της ημέρας, λίγο πριν ο ήλιος εξαφανιστεί και πέσει το σκοτάδι, όπου το φως είναι πιο μαλακό και ταυτόχρονα πιο δυνατό από ποτέ και τα χρώματα που δημιουργούνται στον ουρανό είναι τόσο συναρπαστικά που κανένας φωτογραφικός φακός δεν μπορεί να τα αποτυπώσει σε όλο τους το μεγαλείο; Φυσικά και την ξέρετε, κατά πάσα πιθανότητα είναι η αγαπημένη σας.

Η «μπλε ώρα» όπως λέγεται, είναι η αγαπημένη ώρα και των σκηνοθετών, καθώς η ατμόσφαιρα που δημιουργεί εκείνη τη στιγμή η φύση δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε κανένα κινηματογραφικό studio.

Για αυτό και ο Jacob T. Swinney αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό βίντεο τριών λεπτών στο οποίο έχει ενώσει μερικές από τις πιο όμορφες, σχεδόν λυρικές σκηνές διάσημων ταινιών που διαδραματίζονται κατά την αγαπημένη μπλε ώρα. Ο τίτλος του, φυσικά, είναι «The Magic Hour».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:  Νάγια Κωστιάνη (huffingtonpost.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.