By the Sea: Το δεύτερο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας μόλις κυκλοφόρησε! (βίντεο)

By the Sea: Το δεύτερο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας μόλις κυκλοφόρησε! (βίντεο)

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι να δούμε και πάλι, στη μεγάλη οθόνη, το διασημότερο ζευγάρι του Hollywood να συμπρωταγωνιστεί, στην δεύτερη κατά σειρά κοινή τους ταινία, με τίτλο «By the sea».

by the sea 640 f57f9 by-the-sea-800 ce5bb

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, συναντιούνται και πάλι κινηματογραφικά έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια από την τελευταία τους συνεργασία με την ταινία «Mr & Ms Smith», ενώ η πρώτη κάνει και την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα στην εν λόγω δουλειά.

112440-250155 ca6f0

Η μεγάλη πρεμιέρα στους κινηματογράφους θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, και παρότι πριν λίγους μήνες πήραμε μια πρώτη γεύση από την ταινία, με το πρώτο της trailer, χθες βγήκε στη δημοσιότητα και το δεύτερο, δίνοντάς μας μια γεύση παραπάνω για όσα πρόκειται να δούμε πολύ σύντομα. Δείτε παρακάτω το βίντεο με νέο trailer της ταινίας που αναμένουν οι απανταχού σινεφίλ εναγωνίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.