Η τηλεοπτική σειρά Star Trek επανέρχεται από το 2017

Η τηλεοπτική σειρά Star Trek επανέρχεται από το 2017

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας νέος κύκλος από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά Star Trek πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες των τηλεοράσεων τον Ιανουάριο του 2017. Η νεά τηλεοπτική σειρά θα είναι η πρώτη έπειτα από πολύ καιρό ύστερα και από την ματαίωση της σειράς Star Trek: Enterprise το 2005.

Ο παραγωγός της σειράς Alex Kurtzman ήδη εργάζεται για το project και η αναζήτηση σεναριογράφου έχει ξεκινήσει. Η ανακοίνωση έρχεται με την επικείμενη  επέτειο των 50 ετών της σειράς η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 8 Σεπτεμβρίου του 1966.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.