Τα 10 καλύτερα Bond girls στην ιστορία του ήρωα! [φωτό]

Τα 10 καλύτερα Bond girls στην ιστορία του ήρωα! [φωτό]

Θα καταφέρουν η Léa Seydoux και η Monica Bellucci να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ως Bond girls στο επερχόμενο “Spectre”;

Η αλήθεια είναι πως έχουν υψηλό μέτρο σύγκρισης. Τα κορίτσια του πιο διάσημου πράκτορα στον κόσμο, ήταν και είναι το αλατοπίπερο στις ταινίες του 007. Το απαραίτητο θηλυκό στοιχείο, η ενσάρκωση της ανωτερότητας του Bond απέναντι στους υπόλοιπους και βέβαια ένας έξτρα λόγος να παρακολουθήσουμε την εκάστοτε καινούργια ταινία.

Πολλές πέρασαν από τα χέρια του και το κρεβάτι του – και οι περισσότερες ήταν αρκούντως εντυπωσιακές. Εμείς αναλάβαμε το δύσκολο έργο να συλλέξουμε τις 10 καλύτερες, αφήνοντας απέξω τουλάχιστον άλλες τόσες που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Εν αναμονή λοιπόν του “Spectre”, το οποίο καταφτάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοέμβρη, αυτά είναι κατά τη γνώμη μας και με χρονολογική σειρά τα καλύτερα Bond girls στην ιστορία του ήρωα!

Η θρυλική Ursula Andress, πρωταγωνίστρια του Dr. No. Κατέχει τον τίτλο του πρώτου Bond girl.

H Eunice Gayson, που την είδαμε κι αυτήν στο Dr. No του 1962.

Η Honor Blackman ως Pussy Galore στο Goldfinger του ’64.

H Shirley Eaton, επίσης από το Goldfinger. Εδώ στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, Sean Connery.

H Luciana Paluzzi ως Fiona Volpe από το Thunderball του 1965.

Η Madeline Smith στα χέρια του Roger Moore (Live and let die, 1973).

H Barbara Bach στο The spy who loved me (1977). Τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκε τον Ringo Starr

H Talisa Soto στο License to kill (1989).

H Ηalle Berry στο Die another Day (2002). To πιο όμορφο Bond girl με κοντά μαλλιά

Η Olga Kurylenko στο Quantum of Solace (2008).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.