ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φαβορί ο «Αστακός» του Λάνθιμου στα Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου

Φαβορί ο «Αστακός» του Λάνθιμου στα Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου

Με όχι μια αλλά επτά υποψηφιότητες είναι φαβορί ο «Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου στα Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα βραβεία για τα οποία είναι υποψήφια η ταινία είναι

– Καλύτερος Σκηνοθέτης

– Καλύτερο Σενάριο

– Καλύτερη Παραγωγή

– Καλύτερη Ανεξάρτητη Ταινία

– Καλύτερος Α ανδρικός για τον Κόλιν Φάρελ 

και δύο υποψηφιότητες για τους Olivia Colman και Ben Whishaw.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tα BIFA όπως είναι γνωστά με μεγάλο χορηγό την σαμπάνια MOET θα ανακοινωθούν στις 6  Δεκεμβρίου του 2015 λίγες εβδομάδες πριν τα Όσκαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.