ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρωταγωνιστές απομυθοποιούν τις ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο

Πρωταγωνιστές απομυθοποιούν τις ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο

Οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες μπορεί να προκαλούν… καρδιοχτύπι στους θεατές που τις παρακολουθούν χαλαροί από τα καθίσματα του σινεμά αλλά η πραγματικότητα για τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε αυτές είναι πολύ διαφορετική.

Η Natalie Dormer είναι ακόμα μια ηθοποιός που αποκάλυψε την αλήθεια σχετικά με τις «καυτές» σκηνές και αρνείται να δεχτεί πως υπάρχει ηθοποιός που να νιώθει άνετα στα γυρίσματά τους.

Η 33χρονη που χρειάστηκε να γδυθεί πολλές φορές για το Game of Thrones και το The Tudors λέει πως δεν βρήκε ποτέ την εμπειρία διασκεδαστική.

«Είναι παράξενο», περιγράφει, «η χορογραφία των ερωτικών σκηνών είναι τόσο μη σέξι και μη λαμπερό. Αφορά γωνίες της κάμερας, πρέπει να επαναλάβεις τη στιγμή πολλές φορές. Είναι απλώς θέμα τεχνικό και θέμα timing».

Η Dormer δεν είναι η πρώτη που μιλά για τις ερωτικές σκηνές. Παρακάτω ακολουθούν άλλες αφηγήσεις διάσημων πρωταγωνιστών.

Kate Winslet

«Μπορεί να είσαι μπλεγμένος μέσα στα σεντόνια και να γυρίσεις στον άλλο ηθοποιό και να πεις: ‘τι στο διάολο κάνουμε;. Αγαπητή μαμά, στη δουλειά σήμερα είχε τον αριστερό όρχη του τάδε πάνω στο μάγουλό μου. Είναι κάπως ανήθικο αν το σκεφτείς με αυτούς τους όρους».

Dakota Johnson erotiam1

«Το να γυρίζεις ερωτική σκηνή  δεν είναι κάτι αισθησιακό ή απολαυστικό. Κάνει πολλή ζέστη, ιδρώνεις και δεν νιώθεις άνετα. Επιπλέον τα χέρια και τα πόδια μου ήταν δεμένα. Τα μάτια μου ήταν δεμένα και με χτυπούσε με αυτό το παράξενο εργαλείο», περιγράφει η πρωταγωνίστρια του «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Mila Kunis

«Είναι δύσκολο να κάνεις ερωτική σκηνή, τέλος. Δεν έχει σημασία αν είναι φίλος ή φίλη σου, άνδρας ή γυναίκα. Είσαι με άλλα 100 και βάλε μέλη του συνεργείου που σε φωτίζουν και σου αλλάζουν θέσεις. Αυτό δεν είναι άνετο σε καμία περίπτωση».

Hugh Grant

«Πάντα απολάμβανα τις ερωτικές σκηνές, παρότι υποτίθεται πως δεν θα έπρεπε. Η κλασική απάντηση είναι: ‘α, δεν είναι σέξι καθόλου γιατί είσαι ανάμεσα σε τόσους τεχνικούς’. Αλλά εγώ πάντα τις έβρισκα εξαιρετικά ερεθιστικές’.

Liam Hemsworth

«Είναι πάντα κάπως παράξενο όταν πρέπει να βγάλεις το παντελόνι σου μπροστά  στο συνεργείο και σε άλλους ηθοποιούς. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος είναι οκ, δεν νιώθεις παράξενα, αλλά μόλις το γύρισμα τελειώσει και εσύ στέκεσαι στο κέντρο με τα εσώρουχά σου, τότε είναι παράξενο και άβολο».

Charlotte Rampling

«Πάντα πίστευα πως εκτός κι αν κάνεις ομαδικό σεξ δεν θέλεις να μοιραστείς αυτές τις προσωπικές στιγμές με τους ανθρώπους που σε παρακολουθούν».

Lena Dunham

«Σταμάτησα να φοράω το αυτοκόλλητο που καλύπτει τα επίμαχα σημεία μετά την πρώτη σεζόν του Girls, Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να δουλεύει στη σειρά και να μην έχει δει το αιδοίο μου. Κολλάω το αυτοκόλλητο εκεί, μετά ιδρώνω και πάντα πέφτει. Τους άνδρες συμπρωταγωνιστές μου δεν τους απασχολεί πια».

Neil Patrick Harris erotiam3

«Έπρεπε να κάνουμε πρόβα κάθε καρέ από την ερωτική σκηνή του ‘Gone Girl’. Ήταν του τύπου: ΄βάζεις το στόμα σου εκεί, βάζεις το πέος σου εκεί, τόσες ωθήσεις και μετά τελειώνεις…’»

Anne Hathaway

«Υπάρχει μια ντροπιαστική στιγμή που πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου μπροστά σε αγνώστους. Αλλά όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή, το δευτερόλεπτο που σταματάς να θεωρείς πως αφορά εσένα και το χειρίζεσαι σαν να αφορά όλους τους άλλους, γίνεται, τολμώ να πω, ακόμα και διασκεδαστικό».

Jamie Dornan erotiam2

«Ο ανδρισμός σου τοποθετείται σε ένα σακουλάκι στο χρώμα του δέρματος, σαν σταφύλια».

Henry Cavill

«Μου συνέβη μία φορά», περιέγραψε σχετικά με το να έχει στύση στη σκηνή. «Ένα κορίτσι έπρεπε να βρίσκεται πάνω μου, είχε θεαματικό στήθος κι εγώ δεν είχα τοποθετήσει τον ανδρισμό μου σε μία ασφαλή θέση. Εκείνη τριβόταν πάνω μου και, ναι, είχα στύση. Στη συνέχεια ο Cavill ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη. Επιμένει πως δεν υπάρχει τίποτα σέξι στις ερωτικές σκηνές: «το μόνο που κάνεις είναι να τρίβεις τα «μπαλάκια» σου πάνω σε κάποιον και ως εκεί».

Διάσημες ερωτικές σκηνές erotiam4Βασικό Ένστικτο και Dirty Dancingerotiam5Bridget Jones’ Diaryerotiam6When Harry Met Sallyerotiam7American BeautyThe Sessions The SessionsGhost GhostTitanic TitanicHot Shots!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Hot Shots!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.