ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Ανιαρά” τα κινητά της Samsung και της Sony για τον James Bond…

“Ανιαρά” τα κινητά της Samsung και της Sony για τον James Bond…

Οι ταινίες του James Bond θεωρούνται από τις καλύτερες για τοποθέτηση προϊόντων, αλλά μερικές φορές το κόστος τους δεν αξίζει την πιθανή ζημία στο χαρακτήρα της ιστορίας.

Μετά την προώθηση της Heineken, στο «Skyfall», που κόστισε 45 εκατομμύρια δολάρια, αποφασίστηκε να μειωθούν οι τοποθετήσεις προϊόντων στο «Spectre». Αυτή η στρατηγική περιλάμβανε να μην έχει ο Bond ένα smartphone, απορρίπτοντας προσφορές τόσο από τη Samsung όσο και από τη Sony.

Η Samsung ήθελε να κάνουν συμφωνία, προσφέροντας 50 εκατομμύρια δολάρια, ώστε ο πράκτορας 007 να χρησιμοποιεί ένα κινητό τηλέφωνο της εταιρείας. Η Sony προσέφερε 5 εκατομμύρια δολάρια για να κρατάει ο Bond το κινητό της, το Xperia Z4, με μια προσφορά 18 εκατομμυρίων δολαρίων να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής. sony-640samsung-640

Και οι δύο προσφορές απορρίφθηκαν και από τον ηθοποιό, Daniel Craig, και από το σκηνοθέτη, Sam Mendes, αφού θεώρησαν ότι τα τηλέφωνα είναι πολύ ανιαρά για τον Bond.

«Στον Sam και τον Daniel δεν αρέσει το τηλέφωνο της Sony για την ταινία. Στο μυαλό τους, το τηλέφωνο τηςSony δεν είναι το καλύτερο», δήλωσε ο πρόεδρος των παγκόσμιων επιχειρηματικών υποθέσεων, Andrew Gumpert, σε mail του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Spectre» κατάφερε να ξεπεράσει την προηγούμενη ταινία του Bond, το «Skyfall», την πρώτη εβδομάδα στο box office. Η ταινία έφτασε στην Αγγλία μόνο, τα 80.4 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.