ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στίβεν Σπίλμπεργκ: ”Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5»”

Στίβεν Σπίλμπεργκ: ”Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5»”

O Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ήθελε να σκηνοθετήσει το πέμπτο σίκουελ της ταινίας «Indiana Jones», προτού ο πρωταγωνιστής της, ο ηθοποιός Χάρισον Φορντ που ενσαρκώνει τον τολμηρό καθηγητή αρχαιολογίας, «κλείσει τα 80 του χρόνια», δήλωσε σήμερα ο ίδιος σε συνέντευξή του στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σκηνοθετήσω τον «Ιντιάνα Τζόουνς 5» προτού ο Χάρισον Φορντ πατήσει τα 80. Κι έπειτα κι εγώ δεν θα ξαναγίνω πιο νέος, πρέπει να το πούμε κι αυτό”, υπογράμμισε ο Σπίλμπεργκ, που διανύει ήδη το 68ο έτος της ηλικίας του. Ο Χάρισον Φορντ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ταινιών, είναι ήδη 73 ετών.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1981 με τους«Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού». Το τελευταίο σίκουελ, ο «Ιντιάνα Τζόουνς και το Κρυστάλλινο Κρανίο», προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2008.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία ταινία του διάσημου σκηνοθέτη «Η γέφυρα των κατασκόπων», ένα θρίλερ για τον Ψυχρό Πόλεμο, θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.