ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Στίβεν Σίγκαλ θα εκπαιδεύσει τις ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας

Ο Στίβεν Σίγκαλ θα εκπαιδεύσει τις ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας

Με τις επιδόσεις του στις πολεμικές τέχνες ο Στίβεν Σιγκάλ κάποτε έσωσε τον κόσμο από πυρηνικές επιθέσεις και ανελέητες πετρελαϊκές εταιρείες- σε μπλοκμπάστερ του Χόλιγουντ.

Ο πάλαι ποτέ αστέρας του κινηματογράφου κλήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας για να μεταφέρει τις γνώσεις του στο Aikido,την ιαπωνική πολεμική τέχνη, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Indepdendent.

Ο Σιγκάλ έχει  7 dan στο Aikido και ήταν εκπαιδευτής στην Ιαπωνία- ήταν μάλιστα ο πρώτος ξένος εκπαιδευτής Aikido στη χώρα.

«Όταν ένας τόσο διάσημος σταρ έρχεται στη Σερβία, αγαπά τη χώρα και το λαό μας, επιθυμία μας είναι να τον ξαναφέρουμε πίσω», δήλωσε ο δήμαρχος του Βελιγραδίου Sinisa Mali.

Κατά τη διάρκεια τριήμερης επίσκεψης στο Βελιγράδι, ο 63χρονος πρωταγωνιστής συνάντησε τον πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς και τον πρόεδρο Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ βρισκόταν στην πόλη ο Σιγκάλ βραβεύτηκε από το ίδρυμα Brothers Karic Foundation για την ανθρωπιστική δράση του και δήλωσε περήφανος που έλαβε την ίδια τιμή που είχε κάποτε αποδοθεί και στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.