ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το νέο τρέιλερ της ταινίας “Batman v Superman: Dawn of Justice” [βίντεο]

Το νέο τρέιλερ της ταινίας “Batman v Superman: Dawn of Justice” [βίντεο]

Μια χαρά τα πηγαίνει αυτή την περίοδο το αμερικανικό talk show “Jimmy Kimmel Live!”. Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη το χορταστικό πρώτο τρέιλερ του “Captain America: Civil War”. Αυτή την εβδομάδα ήρθε η σειρά του “Batman v Superman: Dawn of Justice” να δηλώσει δυναμικό «παρών», με ένα νέο τρέιλερ διάρκειας τριών λεπτών που δίνει μία ικανοποιητική πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη τον Μάρτιο του 2016.

Την… παράδοση του τρέιλερ έκανε ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή τουΤζίμι Κίμελ. Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τα alter ego των υπερηρώων, Μπρους Γουέιν και Κλαρκ Κεντ, να αλληλεπιδρούν για πρώτη φορά και μάλιστα με έναν όχι τόσο φιλικό τρόπο, καθώς ο καθένας τη λέει στον άλλο για την αποτελεσματικότητά του. Ρόλο πυροσβέστη αναλαμβάνει ο Λεξ Λούθορ τη στιγμή που ο Γουέιν μιλά με τσατισμένο ύφος για το κακό ιστορικό που έχει με «φρικιά που ντύνονται σαν κλόουν». Ο Τζέσε Άιζενμπεργκ μας παρουσιάζει μάλιστα έναν χαρωπό Λούθορ που σίγουρα θυμίζει κάτι από Τζόκερ.

Γενικά, ενώ μέχρι τώρα κυριαρχούσε μία μυστικοπάθεια σχετικά με την πλοκή του “Batman v Superman: Dawn of Justice”, το νέο τρέιλερ έρχεται να μας δώσει πολλές νέες πληροφορίες. Σκοπός του Λούθορ είναι να προκαλέσει μία ρήξη μεταξύ των δύο υπερηρώων, ή όπως λέει ο ίδιος «τη μεγαλύτερη μονομαχία στην ιστορία τουυ κόσμου: ο Γιος του Κρύπτονα εναντίον της Νυχτερίδας του Γκόθαμ». Μέρος στο σχέδιο έχει μάλλον και ο Στρατηγός Ζοντ -ή για την ακρίβεια το πτώμα του-, που συναντάμε στο τρέιλερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στο 2.23 μας συστήνεται ο Doomsday, το τέρας που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη απειλή απέναντι στους υπερήρωες. Τον βλέπουμε, μάλιστα, να επιτίθεται στον Μπάτμαν, ο οποίος διασώνεται χάρη στην παρέμβαση της Γουόντερ Γούμαν (Γκαλ Γκαντότ), η οποία αποκαλύπτεται επιτέλους επί τω έργω! Ανάμεσα στο πλούσιο καστ συναντάμε τη Χόλι Χάντερως Γερουσιαστή Φίσερ, τον Τζέρεμι Άιρονς ως τον Άλφρεντ, τον πιστό μπάτλερ του Μπρους, την Έιμι Άνταμς ως Λόις Λέιν και πολλούς άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.