5ο διεθνές φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στο κέντρο της Αθήνας (φωτό & βίντεο)

5ο διεθνές φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στο κέντρο της Αθήνας (φωτό & βίντεο)

Αρχίζει την Πέμπτη 17/12 στην Αλκυονίδα και στο Στούντιο, με περισσότερες από 70 πρεμιέρες!

Θα προβληθούν συνολικά περισσότερες από 150 ταινίες από 40 χώρες εκ των οποίων οι 70 θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην Ελλάδα.

Η πέμπτη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 23 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους Αλκυονίδα και Στούντιο. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό γεγονός που συντονίζεται με το πέρασμα του κινηματογράφου στην ψηφιακή του εποχή και φιλοδοξεί να εκφράσει την πρωτοποριακή αλλαγή στην Ελλάδα. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ταινίες μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης, κινουμένων σχεδίων πειραματικές, video art, video dance και σπουδαστικές ταινίες που δημιουργήθηκαν με τη χρήση των νέων ψηφιακών μέσων. 

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του Φεστιβάλ

Οι κινηματογράφοι

Studio New Star Art Cinema: Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλ. Αμερικής, τηλ. 210 8640054. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλκυονίς New Star Art Cinema: Ιουλιανού 42-46 και Αριστοτέλους , Πλ. Βικτωρίας, τηλ. 210 8815402.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.