ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Star Wars: Πότε κυκλοφορούν οι πέντε επόμενες ταινίες

Star Wars: Πότε κυκλοφορούν οι πέντε επόμενες ταινίες

Μπορεί οι φαν να ικανοποιήθηκαν με την τελευταία ταινία της σειράς Star Wars που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, όμως σίγουρα έχουν πολλά ακόμα να περιμένουν.

Μια καινούρια ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορεί κάθε χρόνο, τουλάχιστον για την επόμενη πενταετία, περιλαμβανομένων prequels και «προσωποκεντρικών» ιστοριών για ορισμένους εκ των πρωταγωνιστών. Οι ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί, με μια μικρή επιφύλαξη, από το στούντιο. Έτσι, οι επόμενες ταινίες του Star Wars είναι: 

-Rogue One: A Star Wars Story, 16 Δεκεμβρίου 2016

Η ιστορία εκτυλίσσεται αμέσως μετά την ίδρυση της Αυτοκρατορίας, όταν μια ομάδα επαναστατών πρέπει να κλέψει τα σχέδια του Death Star, πριν χρησιμοποιηθούν για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας του αυτοκράτορα. 

Πρωταγωνιστούν: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed

-Star Wars Episode VIII, 26 Μαΐου 2017

Η συνέχεια του The Force Awakens για την οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί η πλοκή

-Η Ανθολογία του Star Wars: Hans Solo, 25 Μαΐου 2018

Η ταινία θα περιγράφει πώς ο νεαρός Han Solo έγινε αυτό που ήταν όταν ο Luke Skywalker και ο Obi-Wan Kenobi τον συνάντησαν για πρώτη φορά.

-Star Wars Episode IX, 2019

Δεν δόθηκε ημερομηνία συγκεκριμένη, αλλά οι προσδοκίες για την ταινία αυτή είναι πολύ μεγάλες. 

-Η Ανθολογία του Star Wars: Boba Fett, 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ταινία αυτή δεν έχει ανακοινωθεί καμία λεπτομέρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.