ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποιος ηθοποιός είπε όχι σε ρόλο που του προσφέρθηκε στο Star Wars; (Και μάλλον το΄χει μετανιώσει…)

Ποιος ηθοποιός είπε όχι σε ρόλο που του προσφέρθηκε στο Star Wars; (Και μάλλον το΄χει μετανιώσει…)

Μια συνέντευξη που έδωσε πριν από έξι περίπου χρόνια ο Leonardo DiCaprio στο Shortlist, ήρθε ξανά στην επιφάνεια αυτές τις μέρες, λόγω της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας “Star Wars: The Force Awakens”. Ο Leo αποκάλυψε πως πριν από αρκετά χρόνια, είχε συναντηθεί με τον George Lucas, ο οποίος μάλιστα του είχε προτείνει να παίξει το ρόλο του Anakin Skywalker στα “Star Wars Episode II: Attack of the Clones” και “Episode III: Revenge of the SIth”, όμως τελικά άφησε τον Hayden Christensen να πάρει το ρόλο, καθώς δεν ήταν “έτοιμος να πάρει το ρίσκο εκείνη τη στιγμή”. 027F0B040000044D 3378537 image a 4 1451465309996 1 85d80

Ο Hayden Christensen στο ρόλο του Anakin Skywalker

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία ταινία Star Wars έχει ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ εισητηρίων αυτές τις μέρες, με εισπράξεις άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε μόλις 13 ημέρες, την ίδια στιγμή, που ο DiCaprio παλεύει για το Όσκαρ, στον “Revenant”, μια ταινία σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Alejandro González Iñárritu. Χμ, στη θέση του Leo, μάλλον θα είχαμε μετανιώσει μια τέτοια απόφαση…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.