Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον “Μις Πέρεγκριν – Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά” [φωτό, βίντεο]

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τιμ Μπάρτον “Μις Πέρεγκριν – Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά” [φωτό, βίντεο]

Μια ιστορία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα μπεστ σέλερ «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά».

Ειδικεύεται στις σκοτεινές και ιδιόμορφες ταινίες, για όλες τις ηλικίες και το ίδιο κάνει και με το τελευταίο του δημιούργημα. 

Ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τους Έισα Μπάτερφιλντ, Εύα Γκριν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Έλλα Περνέλ, Άλισον Τζάνεϊ και δηλώνει, «Όταν με προσέγγισαν αρχικά για να σκηνοθετήσω το «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά», μου έδωσαν μια σύνοψη του μυθιστορήματος με όλες τις φωτογραφίες που είχε το βιβλίο. Με ρούφηξαν και με στοίχειωσαν αυτόματα οι μυστηριώδεις εικόνες της ιστορίας που έγραψε ο Ράνσομ Ριγκς και ήξερα από την πρώτη στιγμή, πως θέλω πολύ να διηγηθώ κι εγώ την ιστορία αυτών των παιδιών». 

Η ιστορία 

Όταν ο πολυαγαπημένος παππούς του Τζέικ, τού αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, αυτός βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά». Τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

Ο Τιμ Μπάρτον περιγράφει τους ήρωες του «Ένα κορίτσι, πιο ελαφρύ κι από τον άνεμο, ένα αγόρι στο στομάχι του οποίου κατοικούν μέλισσες, μια γυναίκα που μεταλλάχθηκε σε πτηνό – ήταν ξεκάθαρα ένας κόσμος τον οποίο ήθελα να εξερευνήσω. Έτσι έκανα μια ταινία για όλους αυτούς».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος ούτε αν είχα ηλεκτρόδια στα δάχτυλα των ποδιών μου!» δηλώνει ο συγγραφέας του best seller βιβλίου Ράνσομ Ριγκς, για τη μεταφορά του, στη μεγάλη οθόνη. 

Μια ματιά στην επερχόμενη ταινία του Τιμ Μπάρτον 

«Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά» Στους κινηματογράφους από 29 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.