Τον Ιούλιο του 2016 επιστρέφει «Ο Θρύλος του Ταρζάν» (video)

Τον Ιούλιο του 2016 επιστρέφει «Ο Θρύλος του Ταρζάν» (video)

Τον Ιούλιο του 2016, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σε μια επική 3D περιπέτεια. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους θα δούμε τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, γνωστό και ως Έρικ στην διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ». Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Σάµιουελ Λ. Τζάκσον («Pulp Fiction», ταινίες «Captain America»), η Μάργκοτ Ρόµπι («Focus», «Suicide Squad»), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Ντζίµον Χούνσου («Blood Diamond», «Gladiator»), ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τζον Χερτ («The Elephant Man», ταινίες «Harry Potter») και ο δις βραβευμένος µε Όσκαρ, Κριστόφ Βαλτς («Inglourious Basterds», «Django Unchained»). tarzan2

Η ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν» («The Legend of Tarzan») θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2016, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.